29 Eylül 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bugün yüzleşmekten kaçınmak için ne gerekiyorsa yapın. Zirveye çıkacağınıza ikna olmuş olabilirsiniz, ancak kozmik işaretler, yeteneklerinizi abartıyor olabileceğinizi gösteriyor. Bir dövüşü kazanmanın en iyi yolu, ilk etapta bir dövüşe girmemektir!

Koç Burcu Yorumu

Mars haritanızda çok güçlü olduğu için hemen hemen her şeyden kurtulabileceğinizi düşünüyorsunuz, ancak bugün çok ileri giderseniz sizi en iyi şekilde ele geçiren bir rakiple karşı karşıya kalabilirsiniz. Tanınmak için savaşan tek Koç sen değilsin.

Boğa Burcu Yorumu

Haritanızın para alanındaki Mars, yeteneklerinizden daha fazlasını yapmanız için size ilham verecek, bu da daha fazla para kazanmak anlamına geliyor. Diğer insanlardan talep ettiğiniz şeyler aşırı görünebilir, ancak bir kez ne demek istediğinizi anladıklarında, istediğinizi ödeyeceklerdir.

İkizler Burcu Yorumu

Bir süre önce daha az önemsemediğiniz bir şey için şimdi bu kadar tutkulu görünmeniz, bugün bazı insanların kafasını karıştıracaktır. Sizi en iyi tanıyanlar, değişme ihtiyacınızın farkında oldukları için bunu kabul edeceklerdir. Tahmin edilebilir değilsin!

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları bugün hayatınızın rutin akışının dışına çıkarak yeniliklere adım atmak isteyeceksiniz. Bugün sorumluluklarınızı ikinci plana iterek yeni adımlar atmak için cesaretinizi toplayacaksınız. Hayatı temkinli yaşasanız da arada sırada heyecanın kimseye zararı olmaz.

Başak Burcu Yorumu

Haritanızın kariyer alanındaki Mars, işverenlerin ve diğer önemli kişilerin bugün son derece talepkâr olacağı anlamına gelir. Dediklerini yapmak en iyisi olacaktır, ancak aşırıya kaçma riskini alacak kadar çok şey yapmayın. Bir noktada “Hayır” demek zorunda kalabilirsiniz.

Terazi Burcu Yorumu

Kendi yolunuza gitmek ve kendi işinizi yapmak için izin istemenize gerek yok. Aksine, haritanızın en maceralı bölgesindeki kozmik aktivite, muhalefetten bağımsız olarak ilerlemenizi gerektirir. Kimse senin yolunda duramayacak.

Akrep Burcu Yorumu

Haritanızın en hassas bölgesindeki kozmik aktivite sizi duygusal olarak kırılgan yapıyor. Diğer insanların faaliyetlerine gözlerinizi ve kulaklarınızı kapatamazsınız ama onları ciddiye almamayı seçebilirsiniz. Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için ruhunuzu rahatsız etmeyin.

Yay Burcu Yorumu

Bugün iş cephesinde uğraşmanız gereken bazı insanlarla geçinmek zor olacak. Diğerleriyle geçinmek imkânsız olacak. Artık herhangi bir çatışmadan kaçınmak için adımlar atabileceğinizi bildiğinize göre… değil mi?

Oğlak Burcu Yorumu

Bugün enerjiniz eksik olmayacak, ancak onu başkalarının onaylamadığı şekillerde kullanma tehlikesi var. Hem evde hem de işte huzuru korumak istiyorsanız, herkesin yapmak üzere olduğunuz şeyi bildiğinden ve hemfikir olduğundan emin olun.

Kova Burcu Yorumu

Bugün bir arkadaşınız veya meslektaşınız için bir iyilik yapmak için acele ederken kendinizi itibarınızı zedeleyen bir durumda bulabilirsiniz. Çok tehlikeli bir yola sürüklenmemek için ilgili tüm gerçekleri ve rakamları bildiğinizden emin olun.

Balık Burcu Yorumu

Şu ya da bu tür aile meseleleri bugün sizi meşgul edecek ama biraz eğlence ve oyun için ya da belki sadece dinlenmek için bir ya da iki saat ayırdığınızdan emin olun. Hassas doğanız, düzenli iyileşme dönemlerinin bir zorunluluk olduğu anlamına gelir. Kendini yakma.

Bizi Takip Edin