29 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Yapmak istediğin binlerce şey var ama bir şey seni engelliyor gibi görünüyor. Belki de derinlerde bir yerde, başka şeylere geçmek güvenli olmadan önce başlamış olanı bitirmeniz gerektiğinin bilgisidir.

Koç Burcu Yorumu

Hayattaki iyi şeyleri asla inkâr eden biri olmadınız ve şimdi başlamanız için hiçbir neden yok. Bugün tek bir amacınız olmalı: İnsanca mümkün olduğu kadar çok eğlenmek. Hiçbir şeyi inkâr etme. Arzularınızı şımartın.

Boğa Burcu Yorumu

Çalıştığın ve iş yaptığın kişileri hiç şüphe yok ki kaba sözlerine ve gizli taktiklerine katlanmayacaksın. Önümüzdeki 24 saat boyunca, bu kadar amansızca olumsuz olan insanlarla zaman harcamak için çok meşgul olacaksınız.

İkizler Burcu Yorumu

Bugün ve hafta sonu arasında sosyal davetlerin sonu gelmez ve yoğun programınızda hepsine yer bulmaya çalışmalısınız. Önümüzdeki birkaç gün içinde ne kadar çok insanla tanışırsanız, sizin için o kadar çok fırsat açılacaktır.

Aslan Burcu Yorumu

Özellikle sevdiklerinizin kendi kararlarını vermeye kararlı olacağı ev cephesinde bugün yolunuzu bulmanız kolay olmayacak. Yapabileceğiniz en iyi şey, başkalarını kendi cihazlarına bırakmak ve kendi kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanmak.

Başak Burcu Yorumu

Doğası gereği biraz işkolik olabilirsiniz, ancak bu, hedeflerinizi ve saati izlemeyi unutmanız ve bir değişiklik için koşulsuz eğlenceye sahip olmanız gereken zamanlardan biridir. Bir Başak bile ara sıra biraz dinlenmeye ihtiyaç duyar!

Terazi Burcu Yorumu

Kendine güvenin tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve ne yapmayı planladığın hakkında çok derin düşünerek zaman kaybetmek gibi bir niyetin yok. Bugün içgüdülerinizi harfi harfine takip edin ve evren size arzu ettiğiniz her şeyi verirse şaşırmayın.

Akrep Burcu Yorumu

Er ya da geç, yalnızca varlığınızı değiştirmekle kalmayıp onu dönüştürecek türden kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Gelecekte yapacağınız her hareketin, başkalarının ihtiyaçlarını değil, kendi kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapılacağına dair kendinize söz verin.

Yay Burcu Yorumu

Bugün “Ben kimim?” gibi büyük sorularla ilgileneceksiniz. Ve “Hayatımla ne yapmalıyım?” Zihninizi susturun ve iç sesinizin size söylediklerini dinleyin. Gerçekten önemli olan cevaplar zaten içeride.

Oğlak Burcu Yorumu

Kariyer hedeflerinizi ilerletmenize yardımcı olabilecek insanlarla yakınlaşmak için elinizden gelen her türlü çabayı gösterin. Onları sadece hevesiniz ve hevesinizle etkilemeyin, onları büyük fikirlerinizle de etkileyin. Bu fikirlerden biri büyük bir profesyonel atılıma yol açabilir.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün ruhsal anlamda kendinizi anlamlandırma konusunda zorluk yaşadığınız bir gün olacak. Kendi isteklerinizi yerine getirmek için adım atarken çevrenizdekileri kırmamaya özen gösterin. Sorunlara karşı empati yeteneğinizi kullanarak yaklaşın ve kim olduğunuzu mutlaka hatırlayın.

Balık Burcu Yorumu

Hâlâ öğrenecek çok şeyin olduğunu fark edecek kadar zekiysen, bu gerçekten çok güzel bir gün olabilir. Size yaratıcı ve profesyonel nitelikteki şeylerde nasıl ustalaşacağınızı öğretebilecek insanlarla güçlerinizi birleştirin. Gururun seni engellemesine izin verme.

Bizi Takip Edin