28 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün hiç beklemediğiniz ve sizi çok şaşırtacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Özellikle maddi konularda yaşayacağınız problemler canınızı biraz sıkabilir. Bu yüzden geleceğe yönelik olarak sistematik bir planlama yapmanız gerekebilir.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi bir karmaşanın ortasında bulacaksınız. Partnerinizle yaşadığınız sorunlarla alakalı olarak samimi bir konuşma yapmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı netlik ve şefkatle ifade ederseniz, öfke veya yabancılaşma önlenebilir.

Boğa Burcu Yorumu

Kıyamet ve kasvet vaaz verenleri görmezden gelin ve bu hafta sonu eğlenin. Basit gerçek şu ki, daha önce hiç bu kadar iyi olmamıştınız ve eğlenmek için her türlü hakkınız ve her türlü sebebiniz var. Olumlu bir tutum bir zorunluluktur ve şimdi kolayca gelmelidir.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, sizi rahatsız eden tüm küçük sorunlarla sistematik olarak yüzleşip onları çözerken, bugün tüm memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Zaman içinde tolerans eşiğiniz düştü ya da neredeyse hiç yok. Size uymayan tüm durumları hayatınızdan çıkartmanın tam zamanı!

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları bugün maddi ve manevi konular arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bir yanınız duygularıyla hareket etmek isterken diğer bir yanınız ise mevcut durumları değerlendirme yolunu seçebilir. Derin bir nefes alın ve fikrine güvendiğiniz insanlarla bu konuyu tartışmak için kendinizi hazırlayın.

Başak Burcu Yorumu

Rakip olarak görme eğiliminde olduğunuz biri, büyük olasılıkla sizi iyi gösterecek şeyler söyleyerek ve yaparak önümüzdeki 48 saat boyunca sizi şaşırtacak. Sizin hakkınızda kişisel olarak ne düşünürlerse düşünsünler, profesyonel becerilerinize yüksek puan verdikleri açıktır.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, uzun bir süredir henüz keşfetmediğiniz kimi yönlerinizi açığa çıkartmak için uğraşıyorsunuz. Bugün özellikle daha önce keşfetmediğiniz bir yönünüzle tanışacak ve çok şaşıracaksınız. Bugün önünüze çıkan fırsatları mutlaka değerlendirin.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün duygusal anlamda zor bir gün olacak. Büyük bir şeyle mücadele ettiğiniz hissine kapılacak ve karar verme konusunda zorluk yaşayacaksınız. Endişelenmeyin ve mümkün olduğunca sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Fevri çıkışlarınız yakınınızdakilerin kalbini kırabilir.

Yay Burcu Yorumu

Birini arkandan konuşmakla suçlamadan önce tüm gerçekleri bildiğinden emin ol. Gezegenler, üçüncü bir kişinin arkadaşlığınızı bozmak amacıyla suları bulandırmaya çalışabileceği konusunda uyarıyor. Onların oyunlarına kanmayın.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, son birkaç gündür isteklerinizi dizginleme konusunda zorluk yaşıyorsunuz. Şimdi onları dışarı çıkartmanın ve hayallerinizin peşinden gitmenin tam zamanı! İfade ettiğiniz bazı şeylerin karşınızdaki kişilerde cevap bulmadığını göreceksiniz e bu durum sizde derin bir hayal kırıklığı yaratacak. İçsel benliğinize sadık kalarak yapmak istediklerinizi düşünün ve kocaman bir adım atın.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün adeta uzak bir yere tek kişilik ve sadece gidiş biletiniz varmış gibi hissediyorsunuz. Yalnızlık duygusunun etkisini derinden hissedeceksiniz. Bu duygu sizi korkutmasın. Kaybedecek bir şeyiniz yok ve kararlarınızın sonuçlarını deneyimlemenin keyfini çıkartmak için harika bir zaman olacak.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bugün her zamankinden daha farklı bir ruh hali içindesiniz. Normalin dışındaki fikirlerin kafanızda filizlenmeye başladığını göreceksiniz. Hayallerinizi bir köşeye not edin ve onları gerçekleştirmek için kendinize küçük hedefler belirleyin.

Bizi Takip Edin