28 Eylül 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bugün yüzleşmekten kaçınmak için ne gerekiyorsa yapın. Zirveye çıkacağınıza ikna olmuş olabilirsiniz, ancak kozmik işaretler, yeteneklerinizi abartıyor olabileceğinizi gösteriyor. Bir dövüşü kazanmanın en iyi yolu, ilk etapta bir dövüşe girmemektir!

Koç Burcu Yorumu

Kendi başarı arayışınıza kendinizi o kadar kaptırmamaya çalışın ki, diğer insanların bir şeyleri kendi yöntemleriyle yaptıkları gerçeğini gözden kaçırırsınız. Arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın size söyleyeceklerini dinlemeye çalışın. Bu çok yardımcı olabilir.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün aşk hayatınız en önemli gündem maddesi olacak. Özellikle ikili ilişkilerdeki beklenmedik durumlar sizi mutlu edecek. Bugün hayatınızın en romantik gününü yaşayabilirsiniz. Sürprizlere hazır olun.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugün sevdiklerinizle alakalı olarak yaşanan olumsuz durumları çözümlemek için kendinizi başka bir bakış açısına yönlendireceksiniz. İş hayatınızda yaşadığınız gerilimin etkilerini özel hayatınızda da görmeye başlayacaksınız. Başkalarına sinirlenip en sevdiklerinizi kırmamaya özen gösterin.

Aslan Burcu Yorumu

Bugün herhangi bir kişisel bilgi vermemeye dikkat edin, çünkü yalnızca güvendiğiniz bir arkadaşınıza söyleseniz bile, bilgilerin size karşı kullanmakta tereddüt etmeyecek bir rakibe ulaşma şansı vardır. Sırlarınızı kimsenin bilmesine gerek yok.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçlar bugün tamamen kişisel hobilerinize ve zevklerinize ayırdığınız bir gün olacak. Özellikle sosyal anlamda yapacağınız görüşmeler kendinizi daha iyi hissettirecek. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınız ya da aile ferdinden gelecek olan haberle birlilkte sosyal anlamda aktif olduğunuz bir dönem başlayacak.

Terazi Burcu Yorumu

Bugün ne pahasına olursa olsun özensiz düşünmekten kaçının çünkü gezegenler, doğru araştırmayı yapmadan yeni bir duruma acele ederseniz yanlış gidebileceği ve bunun sonucunda itibarınızın zarar görebileceği konusunda uyarıyor. Zaman ayırın ve doğru yapın.

Akrep Burcu Yorumu

Haritanızın en hassas bölgesindeki kozmik aktivite sizi duygusal olarak kırılgan yapıyor. Diğer insanların faaliyetlerine gözlerinizi ve kulaklarınızı kapatamazsınız ama onları ciddiye almamayı seçebilirsiniz. Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için ruhunuzu rahatsız etmeyin.

Yay Burcu Yorumu

Bir tür projeye girişmeden önce, sonuna kadar görebildiğinizden emin olun. Şimdi bu konuda çok hevesli olabilirsiniz ama peki ya altı ay, hatta bir yıl sonra? Uzun vadeli oturum açın veya hiç imzalamayın.

Oğlak Burcu Yorumu

Birisi sizi rahat hissetmediğiniz değişiklikler yapmaya ne kadar çok teşvik etmeye çalışırsa, o kadar direnmeniz gerekir. Arkadaşlığına mal olabilir ama gezegenler sana çok para kazandırabileceğini söylüyor. Bu değişiklikler sizin yararınıza olmayacak.

Kova Burcu Yorumu

Bugün bir arkadaşınız veya meslektaşınız için bir iyilik yapmak için acele ederken kendinizi itibarınızı zedeleyen bir durumda bulabilirsiniz. Çok tehlikeli bir yola sürüklenmemek için ilgili tüm gerçekleri ve rakamları bildiğinizden emin olun.

Balık Burcu Yorumu

Aylar önce yaptığınız ve kimsenin fark etmediğini umduğunuz bir hata, bugün size musallat olmak için geri gelecek. Yapabileceğiniz tek şey, elinizi kaldırıp yanlış anladığınızı kabul etmek; bir yandan da başkalarına asla mükemmel olduğunuzu iddia etmediğinizi hatırlatmak.

Bizi Takip Edin