28 Ağustos 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Dürüstlük, şu anda en iyi politikadır, özellikle de sevdiklerinizin ne düşündüğünüzü ve nasıl hissettiğinizi bilmelerini takdir edecekleri ev cephesinde. Söylemeye çalıştığınız şeyi “anlamayabilirler” diye endişelenmeyin, mükemmel bir şekilde anlayacaklardır.

Koç Burcu Yorumu

Neler olduğunu bilen tek kişi sen misin? Diğer herkes bunu göremeyecek kadar aptal mı? Belki, ama önemli bir gerçeği gözden kaçırmış olmanız da mümkündür… bu durumda günün sonunda yanılmış olan siz olabilirsiniz.

Boğa Burcu Yorumu

Zihnin gezegeni Merkür, bugün haritanızın çalışma ve esenlik alanına giriyor. Rutin meseleleri biraz daha az yorucu hale getirmenin yollarını bulmanızı kolaylaştırıyor. Başlangıç olarak, iş arkadaşlarınızın yükün daha fazlasını omuzlamayı kabul ettiğinden emin olun.

İkizler Burcu Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün yaratıcı ve romantik bir şekilde, hayatınızda çok özel şeylerin olup bittiğini görebilir. Kendinizi ortaya koyun ve risk almaktan korkmayın. Dünya sana aitmiş gibi davrandığında en iyi halindesin. Belki öyledir!

Aslan Burcu Yorumu

Başkalarının davranışlarınız hakkında ne düşündüğünü önemseyen biri olmadınız ve şimdi başlamak üzere değilsiniz. Doğru olanı yapın ve dünyanın geri kalanının elinden gelenin en iyisini yapmasına izin verin. Ya başa çıkamazlarsa? Çok kötü!

Başak Burcu Yorumu

Sizi çok endişelendiren bir şey aniden anlamsız görünecek ve neden sizi bu kadar ele geçirmesine izin verdiğinizi merak edeceksiniz. Özellikle para meseleleri, bugünden itibaren size çok daha az endişe verecek.

Terazi Burcu Yorumu

İletişim gezegeni Merkür bugün burcunuza giriyor ve neredeyse anında sesinizi bulacaksınız. Başkaları güveninizi yeniden bulduğunuzu fark ettiğinde size daha fazla saygı göstereceklerdir. Yüksek sesle konuşun ve sık sık konuşun.

Akrep Burcu Yorumu

Haritanızın en hassas bölgesindeki kozmik aktivite, bugün ne yaptığınızı sorgulamanıza neden olabilir, ancak sadece durup hiçbir şey yapmayın. Cesur bir yüz takınırsanız dünya, birlikte hareket ettiğinize inanmaya devam edecek.

Yay Burcu Yorumu

Gözünüz bugün ödülde olsun. Ailenizin ve arkadaşlarınızın tuhaflıklarının dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gezegenler, hayalinizin peşinden gitmeye cesaretiniz varsa, onu çok yakında yakalayacağınızdan hiç şüpheniz olmadığını gösteriyor.

Oğlak Burcu Yorumu

Bugün iş cephesinde parçanızı söyleme şansınız varsa, geçmesine izin vermemelisiniz. İşverenler ve diğer önemli insanlar fikirlerinize değer verir ve ne düşündüğünüzü bilmek isterler, bu yüzden açık konuşun. Yakında kendin de önemli bir insan olabilirsin.

Kova Burcu Yorumu

Şu anda hayatınızda çok ciddi şeyler oluyor ama Merkür bugün haritanızın en iyi alanlarından birine girerken, gelecekte yaşayacağınız eğlenceli zamanları da düşünmelisiniz. Planlar yapmaya başlayın.

Balık Burcu Yorumu

Şu veya bu türden ortaklık meseleleri, bugün ve hafta sonu zamanınızın çoğunu alacak ve eğer akıllıysanız, onlardan kâr etmenin yollarını bulacaksınız. Sadece kendiniz için para kazanmayı hedeflemeyin, başkaları için de para kazanmayı hedefleyin.

Bizi Takip Edin