26 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bu kadar uzun süre karanlıkta tökezledikten sonra her şey önümüzdeki birkaç gün içinde anlam kazanmaya başlayacak, özellikle de yanlış yaptığınız yerde bir ilham parıltısının parlayacağı iş cephesinde. Mali durumunuz da iyileşecek.

Koç Burcu Yorumu

Daha büyük düşünme zamanı. Daha yükseği hedefleme zamanı. Emrinde çok fazla yetenek var ama onunla pek bir şey yapıyor gibi görünmüyorsun. Ateş burcunuzdaki Yay burcundaki Güneş, daha dinamik olmanıza yardımcı olacaktır. Devam edin ve dünyayı fethedin.

Boğa Burcu Yorumu

Bugün sadece yeni bir ay değil, aynı zamanda şans gezegeni Jüpiter gerileme aşamasının sonuna geliyor, bu yüzden canınızın istediğini yapabileceğinize inanabilirsiniz. Bir dereceye kadar bu doğru olabilir ama sizin de başa çıkmanız gereken sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

İkizler Burcu Yorumu

Karşıt burcunuzdaki kozmik aktivite, şu anda ortakların ve meslektaşların üstün olduğu anlamına gelir, ancak bu yalnızca kazananlar ve kaybedenler açısından düşünürseniz bir sorun olacaktır. Neden ikiniz de kazanamıyorsunuz? Biraz daha birlikte çalışmayı deneyin.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları bugün kendinizi, isteklerinizi ve hayallerinizi dinlediğiniz onları gerçekleştirmek için adım attığınız bir gün olacak. Olaylara uzaktan bakmak yerine içine girerek başrol olacağınız bir gün sizleri bekliyor. Her şey planladığınız gibi gitmezse üzülüp cesaretinizi kırmak yerine yeni çözümler üretebileceğinizi unutmayın.

Başak Burcu Yorumu

Bugünün yeniayı, insanlara sadece zihinsel düzeyde değil, duygusal düzeyde de ulaşmanızı kolaylaştıracak. Şimdi ve hafta sonu arasında ortalıkta dolaşacak çok fazla iyi niyet olmalı, bu yüzden sizin için çalışmasını sağlayın.

Terazi Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde, yalnızca kendi çabalarınızdan değil, aynı zamanda güçlü arkadaşlarınızın himayesinden de iyi şanslar yolunuza çıkacak. İzini bırakabileceğin ve herkesin senin yalnızca en iyi yanını gördüğünden emin olabileceğin bir dünyaya adım at.

Akrep Burcu Yorumu

Ne kadar yetenekli bir Akrep olursanız olun, doğru bağlantılara sahip olmadığınız sürece hedeflediğiniz zirvelere ulaşamazsınız. Hayallerinize yardımcı olabilecek insanlarla konuşmayı bugün işiniz haline getirin. Sormaktan zarar gelmez.

Yay Burcu Yorumu

Güneş, Ay, Merkür ve Venüs burcunuzda güçlerini birleştirirken, bu sizin için potansiyel olarak yılın en iyi zamanlarından biridir. En yüksek idealin nedir? En büyük hırsın nedir? Artık her şey mümkün, bu yüzden kendini yüzde 100 ver!

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, bugün yorulduğunuzu hissedebilir ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen bazı konuların gün yüzüne çıktığın göreceksiniz. Beklenmedik bu geçmişle alakalı konular kendinizi sorgulamanıza neden olacak. Dikkatli olmazsanız bu durum yapmanız gereken her şeyin önünde geçebilir.

Kova Burcu Yorumu

Bugün farklı bir şey yapın, daha önce denememiş olabileceğiniz bir şey. Aynı eski yöntemleri kullanarak aynı eski yollardan geçerseniz hayattan sıkılırsınız, bu yüzden daha maceracı bir düşünme tarzı benimseyin ve sadece düşünmeyin, aynı zamanda hareket edin.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bugün yer zamankinden daha yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Bu durumun günlük rutininizi etkilediğini göreceksiniz. Özellikle iş ve kariyer anlamındaki birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durumun enerjinizin düşmesine neden olmasına izin vermeyin.

Bizi Takip Edin