25 Ağustos 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bugün muhtemelen arkadaşın olduğunu düşündüğün birinin arkandan konuştuğunu öğreneceksin. Eğer öyleyse, buna üzülmeyin ve onların aldatmacasına kandığınızı bilmelerine izin vermeyin. İntikam alma şansını daha sonra elde edeceksin.

Koç Burcu Yorumu

İş yerinde sizleri ödüller bekliyor. Bazı geri adımlar atmayı planlıyorsanız faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bir plana yatırılan para, beklenen getiriyi vermeyebilir. Bir aile üyesinden alacağınız iyi tavsiyeler sizin için harikalar yaratacaktır. Bazılarınız tatile gitmek için planlar yapmaya başlayabilir.

Boğa Burcu Yorumu

Doğası gereği duygusal olmayabilirsiniz, ancak bugün büyük olasılıkla tamamen hayal kırıklığından dolayı gökyüzüne çığlık atmak istediğiniz zamanlar olacak. Başkalarının davranış şeklini değiştiremeyeceğinizi biliyorsunuz, o halde neden sizi ele geçirmesine izin veriyorsunuz?

İkizler Burcu Yorumu

Sebepsiz yere endişeleniyorsunuz. Yaşam tutkunuzu yeniden keşfetmeniz gerekiyor. Yöneticiniz Merkür çok yakında haritanızın en dinamik alanına giriyor, bu yüzden kendinizden iyi şeyler bekleyin ve korkunun sizi bir an bile geride bırakmasına izin vermeyin.

Aslan Burcu Yorumu

Yeni bir girişime başlamaya hazırlanıyorsunuz ve bu sefer organize olmak isteyeceksiniz. Geçmişte benzer bir şeyde başarısız olduktan sonra, başarı şansınızı artırmak için farklı bir yaklaşıma ihtiyaç duyulacağını anlıyorsunuz.

Başak Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat boyunca öfkenizi kontrol altında tutun, çünkü öfkenizin bir an için bile ortaya çıkmasına izin verirseniz, bunun bir zincirleme etkisi olabilir ve siz farkına bile varmadan herkes birbirine bağırır! Mücadelenin üzerinde sakince yükselin.

Terazi Burcu Yorumu

Bir mülk anlaşmasından iyi getiriler, bazıları için muhtemeldir. Mevcut zamanları yakalamak için profesyonel becerilerinizi geliştirmeniz gerekebilir. Sağlık sorunu olanlar, bugün aslında düşündükleri kadar ciddi sorunları olmadıklarını öğrenecekler. Üzülen birine sempati duyan kulağınız, onun ruhuna merhem gibi davranacaktır. İç cephede bazılarını iyi haberler bekliyor.

Akrep Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde hakkınız olmadığını düşündüğünüz bir şey kazanırsanız kendinizi kötü hissetmeyin. Güneş'in burç değişimi, dikkatleri arkadaşlıklara ve grup aktivitelerine çeker, bu yüzden bugün iyi bir şey çıkarsa, bunu paylaşın.

Yay Burcu Yorumu

Bugün önemsiz konulardan sapmayın. Zihninizin genişlemesine ve daha büyük resmi görmesine izin verdiğinizde en iyisini yaparsınız, ancak bu önümüzdeki 24 saat boyunca normalden daha zor olabilir. Neler olup bittiğini tamamen kendi içinde görmeye çalışın.

Oğlak Burcu Yorumu

Bir ara vermek ve kendi yolunuza gitmek istiyorsanız, bu herhangi bir zaman kadar iyi bir zaman ama sizi bağlayan bağları tamamen kestiğinizden emin olmalısınız. Başkaları, ne kadar küçük olursa olsun, sizin üzerinizde hala duygusal bir etkiye sahipse, asla özgür olamazsınız.

Kova Burcu Yorumu

Bugün ne olursa olsun sakin kalmalı ve çevrenizdekilerin de sakin kalmasını sağlamalısınız. Bir kişi bile olumsuz duygulara kapılırsa, bu siz de dahil olmak üzere herkesi etkileyebilir, bu nedenle her zaman ve her durumda kararlı bir şekilde iyimser olun.

Balık Burcu Yorumu

Gezegenler, bugün bir şey hakkında ne kadar çabuk karar verirseniz, yanlış hamle yapma ihtimalinizin o kadar yüksek olduğu konusunda uyarıyorlar, bu yüzden acele etmeyin, mevcut tüm gerçekleri ve rakamları kontrol edin ve ancak o zaman ve ancak o zaman kendinizi tamamen adayın.

Bizi Takip Edin