24 Ağustos 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları,bugün size önemsiz görünen bir konuya dair çıkan tartışmanın ortasında kendinizi bulabilirsiniz.Etrafınızdaki her şeyin güzelliğini ve önemini görmeye çalışın. Aynı zamanda olduğunuz kişinin farkına vararak yeteneklerinizi güçlendirmek için kendinize yatırım yapmaya özen gösterin.

Koç Burcu Yorumu

Şimdi Güneş, haritanızın çalışma ve refah alanına giriyor, günlük yaşamın baskıları artacak gibi görünüyor, bu nedenle kendinizi dikkatli bir şekilde ayarlayın ve size fiziksel, zihinsel veya duygusal olarak zarar verebileceğini bildiğiniz şeyleri yapmayı reddedin. Kendinin en iyi arkadaşı ol.

Boğa Burcu Yorumu

Güneş'in bugün haritanızın en dinamik alanına girmesi, görüşlerinizi yükseltmenin ve dünyaya neler yapabileceğinizi göstermenin zamanının geldiği anlamına geliyor. Önemsiz meselelerin ve önemsiz insanların dikkatinizi dağıtmasına izin vermemelisin. Dünyanın sizin sunduğunuz şeye ihtiyacı var.

İkizler Burcu Yorumu

Kendi yolunuza gidin, kendi işinizi yapın ve daha az maceracı olmanız gerektiğini söyleyenleri dinlemeyin. Büyük olasılıkla, yaşam sevginizi ve bir şeyleri gerçekleştirme yeteneğinizi kıskanıyorlar. Önemli olan senin kendinle mutlu olman.

Aslan Burcu Yorumu

Haritanızın finansal alanındaki kozmik aktivite, para meselelerini son haftalarda yaptığınızdan daha ciddiye almanız gerektiği anlamına gelir. Yaptığın o harcama çılgınlığı çok eğlenceliydi ama sonsuza kadar süremez. Lüks harcamalara mola verme vakti geldi.

Başak Burcu Yorumu

Güneş bugün burcunuza geçiyor ve yeni bir güneş yılı başlıyor. Şimdiye kadarki en iyisi yapmayı hedefleyin. Geçmişte olanları unutun, çünkü şimdi önemli olan tek bir şey var o da gelecek - ve gelecek bugün başlıyor.

Terazi Burcu Yorumu

Bugün sizi rahatsız eden bir şey varsa, bunun hakkında yüksek sesle konuşmalısınız. Öfkeni kendine saklarsan, seni içten içe yiyip bitirir çünkü bilirsin ki kötü adamlar, yapmamaları gereken şeylerden kaçıyorlar. Doğruluk ve dürüstlük için konuşun.

Akrep Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde hakkınız olmadığını düşündüğünüz bir şey kazanırsanız kendinizi kötü hissetmeyin. Güneş'in burç değişimi, dikkatleri arkadaşlıklara ve grup aktivitelerine çeker, bu yüzden bugün iyi bir şey çıkarsa, bunu paylaşın.

Yay Burcu Yorumu

Kelimelerle olan yolunuz bugün güçlü konumlardaki insanları etkileyecek, ancak bir aşamada övünmelerinize ve vaatlerinize anlam vermenizin bekleneceği gerçeğini gözden kaçırmayın. Harika fikirleriniz var ama onları hayata geçirebilir misiniz?

Oğlak Burcu Yorumu

Haritanızın en iyi alanlarından birindeki kozmik aktivite, daha kaygısız ve rahat bir aşamanın başlamak üzere olduğu anlamına gelir. Evet, elbette, herkes senin ciddi hedefleri olan ciddi bir insan olduğunu biliyor ama hayatında hala biraz gülmek için yer var.

Kova Burcu Yorumu

Ortaklık sorunları birkaç gece uykusuz geceler getirdi ama bugünden itibaren ne kişisel ne de profesyonel işlerinizde çok fazla baskı altında hissetmeyeceksiniz. Yine de paranıza dikkat edin. Bir savurganlığa gitmeyi göze alamazsınız.

Balık Burcu Yorumu

Zıt burcunuzdaki kozmik aktivite, işleri halletmek istiyorsanız, pek sevmediğiniz insanlarla bile, diğer insanlarla yakın çalışmanız gerektiği gerçeğini size getirecektir. İlgi alanlarınız söz konusu olduğunda uzlaşma şarttır.

Bizi Takip Edin