23 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Şimdi dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var ama hala dünyaya adım atmaktan ve macera aramaktan geri duruyor gibisiniz. İyi haber şu ki, önümüzdeki haftanın başında tavrınız çok daha olumlu olacak.

Koç Burcu Yorumu

Böyle küçük bir konu için çok fazla zamanınızı ve enerjinizi alan bir ortaklık anlaşmazlığını çözmelisiniz. Bir Güneş-Venüs birliği, işleri yumuşatmanızı ve daha önce sahip olduğunuz olumlu ilişkiye geri dönmenizi kolaylaştıracaktır.

Boğa Burcu Yorumu

Bugün destekleyici bir rolü kabul etmek zorunda kalırsanız endişelenmeyin çünkü bu aslında sizin lehinize çalışabilir. Başkalarının kendilerini ortak bir girişimin başına koymasına izin verirseniz, işler ters giderse tepkiyi çekmesi gerekenler onlar olacaktır.

İkizler Burcu Yorumu

Ne yapabileceğinizi göstermek ne kadar cazip gelse de bugün yeni görev ve sorumluluklar almaktan kaçının. Güneş'in hafta sonu burç değiştirmesi iş yükünüzü artıracak ve tüm enerjinizi bununla tek başınıza halletmek için ihtiyacınız olacak.

Aslan Burcu Yorumu

Bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz kişiye umutsuzca söylemeniz gereken bir şey varsa, bunu hemen şimdi yapmanız önerilir. Güneş haritanızın iletişim alanından yolculuğunun sonuna geliyor, bu yüzden mümkünken onu göğsünüzden kaldırın.

Başak Burcu Yorumu

Para meseleleri son haftalarda çok zamanınızı aldı ama yakında mali olarak daha az endişe duyacaksınız. Bugün ne kadar gevşek uçlar yakalarsanız, bu hafta sonu Güneş burç değiştirdiğinde o kadar çok eğleneceksiniz.

Terazi Burcu Yorumu

Hem Güneş hem de yönetici gezegeniniz Venüs bu hafta sonu burcunuzdan ayrılıyor ama bu yavaşlamak için bir bahane değil. Aksine, son haftalarda oluşturduğunuz ivme, önümüzdeki günlerde ve haftalarda sizi daha da fazla başarıya taşıyabilir.

Akrep Burcu Yorumu

Yetenekleriniz konusunda hiçbir zaman alçakgönüllü olmadınız ve bu hafta sonu Güneş burcunuzdayken dünyaya ne kadar harika olduğunuzu söylemekten çekinmeyeceksiniz. Elbette, sözlerinizi eylemle desteklemeniz gerekecek.

Yay Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat boyunca çok konuşkan olmamaya çalışın. Gezegenler, daha sonraki bir tarihte size karşı kullanıldığını bulabileceğiniz herhangi bir kişisel bilgiyi bırakmanıza izin verirseniz uyarır. Arkadaş olduğunu düşündüğün biri, kılık değiştirmiş bir rakip olabilir.

Oğlak Burcu Yorumu

Doğanız gereği asi olmayabilirsiniz ama anlarınız var ve böyle bir an bugün kendini hissettirecek. Yüksek sesle konuşun ve güçlü konumdaki insanlara, yaptıklarıyla neden aynı fikirde olmadığınızı bildirin. Değişim için katalizör olun.

Kova Burcu Yorumu

Haritanızın kariyer alanındaki kozmik aktivite, durumunuzu ve belki de banka bakiyenizi artırma fırsatı sunmak üzere. Bu hafta sonu fazladan sorumluluk almaktan korkmayın. Aslında bunun için gönüllü olmalısınız.

Balık Burcu Yorumu

Yılın en iyi zamanlarından biri, bu hafta sonu Güneş ve Venüs'ün haritanızın en maceralı bölgesine girmesiyle başlıyor. Bir tatile çıkmayı veya yeni ve heyecan verici bir şeye başlamayı düşünüyorsanız, sadece düşünmeyin, yapın.

Bizi Takip Edin