22 Eylül 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sosyal aktivitelerinizi kısmak istemeyebilirsiniz ama gezegenlere göre başka seçeneğiniz yok. Özellikle sevdikleriniz onları son zamanlarda ihmal ettiğinizi düşünüyorsa, eve daha yakın konulara daha fazla odaklanmanın zamanı geldi.

Koç Burcu Yorumu

Bu konuda kötü olmak zorunda kalmadan işleri halletmenin yolları vardır, bu yüzden bugün iddialı olun ama aynı zamanda anlayışlı olun. Ortakların ve iş arkadaşlarının, neden kendi menfaatlerine olacağını açıklarsanız, onlardan istediğinizi yapma olasılıkları daha yüksektir.

Boğa Burcu Yorumu

Güneş, haritanızın en dinamik alanlarından geçerken birçok yeni haberle güne başladınız. Yakında bunlardan hangisinin devam etmeye değer olduğuna ve hangilerinin terk edilmesi gerektiğine karar vermek zorunda kalacaksınız.

İkizler Burcu Yorumu

Karanlık günler neredeyse sona ermek üzere ve tünelin sonunda ışık var, bu yüzden ne yapman gerektiğini düşünmeyi bırak ve kendini önümüzdeki eğlenceli zamanlara hazırla. Yaratıcı zamanlar da olabilirler ve olacaklardır.

Aslan Burcu Yorumu

Son haftalarda şu ya da bu tür para meseleleri düşüncenize hâkim oldu, ancak gezegenler bu oldukça endişe verici aşamanın sona erdiğini gösteriyor ve yakında bu konuda suçluluk duymadan sosyal olarak eğlenebileceksiniz.

Başak Burcu Yorumu

Güneş bundan iki gün sonra doğum işaretinizden ayrılıyor ama bu hayatınızın aniden duracağı anlamına gelmiyor. Aksine, hayatın finansal yönü konusunda kesinlikle ciddileşmeniz gerekecek olsa da, eğlenceli taraf hala orada olacak.

Terazi Burcu Yorumu

Güneş cuma günü doğum burcunuza giriyor ve hafta sonu yine burcunuzda yeni bir ay var ve bu, yeni bir işe veya yaratıcı bir çabaya başlamak için yılın en iyi zamanlarından biri. En iyi olmayı hedefleyin ve olacaksınız.

Akrep Burcu Yorumu

Son birkaç hafta içinde hayatınızda çok fazla gel git yaşadınız. Şimdi fiziksel ve duygusal olarak biraz bitkin hissediyor olabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde kendinize bir mola vermeyi hedefleyin. Buna ihtiyacın var ve bunu hak ediyorsun.

Yay Burcu Yorumu

Hayattaki şu anki konumunuza ulaşmak için çok çalıştınız ve bunu riske atmak üzere değilsiniz çünkü bazı insanlar kendiniz için daha azını onlar için yapmanız gerektiğini düşünüyor. Bu saçmalık ve bunu biliyorsun. Onlar da bunu bilsinler.

Oğlak Burcu Yorumu

Güneş, cuma günü haritanızın kariyer alanına girdiğinde, hedeflemeniz için yeni hedefler olacaktır. Şimdi ve o zaman arasında hala tamamlanması gereken görevler var. Acele olabilir ama onları halledebilirsin.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün aşk ve romantizmin etkilerini hayatınızın her alanına entegre edeceksiniz. Bekarsanız potansiyel eş adayınızla tanışacaksınız. Eğer mevcut bir partneriniz varsa aranızda hiç bitmeyeceğini düşündüğüz güçlü bir bağ oluşturacaksınız.

Balık Burcu Yorumu

Sizin için kötü olduğunu düşündüğünüz bir alışkanlıktan ne kadar vazgeçmeye çalışırsanız, değişmesi o kadar zorlaşır. Neden ipucu alıp soruna farklı bir açıdan yaklaşmıyorsunuz? Günah değil de erdemmiş gibi davran. Beğenmek için büyüyebilirsin!

Bizi Takip Edin