21 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bu, kazanabileceğinize inansanız bile savaştan geri çekilmenin daha iyi olabileceği günlerden biridir. Güneş, güç gezegeni Plüton ile ters düşüyor, gözden kaçırdığınız, rakibinize avantaj sağlayan bir şey olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

Koç Burcu Yorumu

Belirsiz korkuların ve önsezilerin sizi kendinizi ifade etmekten alıkoymasına izin vermemelisiniz. Risk almamanız gerektiğini söyleyen kafanızdaki o dırdırcı, olumsuz sesi ne kadar çok dinlerseniz, o kadar az başarılı olursunuz. Mucizeler gerçekleştiriyor olmalısınız!

Boğa Burcu Yorumu

Evrenin size dağıttığı eli atmak ve oyundan çekilmek isteyebilirsiniz ama bu büyük bir hata olabilir. Nihai bir karar vermeden önce biraz daha net düşünene kadar beklemek kesinlikle akıllıca olacaktır.

İkizler Burcu Yorumu

Bugün dışarıda tanıştığınız biri çok iyi bir arkadaş olacak ve ilişkinizin daha sonra arkadaşlıktan daha derin bir şeye dönüşmesi oldukça olası. Görünüşe göre duygusal ve ruhsal olarak aynı frekanstasınız.

Aslan Burcu Yorumu

Bugünün yıldızlarının mesajı, çok fazla zorlamazsanız, özellikle iş cephesinde başarılı olmanızın daha olası olduğudur. Akışa bırakın ve varış noktanıza ulaşmadan önce bir ya da iki yoldan geçmeniz gerekiyorsa terlemeyin.

Başak Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde duyabileceğiniz söylentileri ciddiye almamalısınız. Neredeyse kesinlikle hiçbir gerçek temeli yoktur ve varsa bile kişisel olarak dahil olmanız sizin yararınıza değildir. Güvenli bir mesafe bırakın.

Terazi Burcu Yorumu

Hafta sonu Güneş burcunuzdan ayrıldığında, işlerinizin gidişatında bir değişiklik fark edeceksiniz. Onunla savaşma. Hayat döngüler halinde hareket eder ve döngünün hiçbir parçası öncekinden daha iyi veya daha kötü değildir. Uyum sağlayın ve gelişin.

Akrep Burcu Yorumu

Seninle ilgili son zamanlarda eksik olan bir aciliyet var. Sanki büyük bir değişimin geldiğini hissedebiliyor ve buna hazır olmanız gerekiyor. Öngörünüz, 23'ünde, Güneş'in burcunuza girmesinden kısa bir süre sonra temettü ödeyecek.

Yay Burcu Yorumu

İşverenler ve diğer önemli kişilerle uğraşırken elde edilmesi zor gibi davranmayın. Yanlış bir izlenim verirseniz, sizi artık umursamadığınızı düşünebilir ve bırakın sizi ödüllendirmeyi, sizi desteklemeye daha az eğilimli olabilirler. Onlara hala oyunda olduğunu göster.

Oğlak Burcu Yorumu

Biri sizi doğru bulmadığınız bir şeyi yapmaya ne kadar çok ikna etmeye çalışırsa, top oynamayı o kadar reddetmeniz gerekir. Söylediklerine rağmen, yardım etme zorunluluğunuz yok. Bu onların sorunu ve kendileri çözmeliler.

Kova Burcu Yorumu

Bugünün Venüs-Mars bağlantısı, haritanızın en dinamik iki açısını kesiyor, bu nedenle yaratıcı bir çabada başarılı olmak istiyorsanız, şimdi ona en iyi şansı vermenin tam zamanı. İnsanların fikirlerinize ne kadar açık olduklarına şaşırabilirsiniz.

Balık Burcu Yorumu

En azından söylemek gerekirse, son zamanlarda biraz sinir bozucu olan bir ortaklığı sona erdirmek için cazip olabilirsiniz, ancak acele etmeyin. Güneş hafta sonu lehinize hareket ettiğinde yeni bir hayat kiralayabilir, bu yüzden ona biraz daha zaman verin.

Bizi Takip Edin