20 Temmuz 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugünün gündem maddesini aşk ve romantizm konuları oluşturacak. Ancak bu konular söz konusu olduğunda, durumun her küçük ayrıntısını aşırı analiz etmemeye özen gösterin. Doğruluğunu bile bilmediğiniz şeyler yüzünden uykunuzu kaybetmeyin. Belirli konulardaki boğucu hâkimiyetinizden kurtulun ve sadece kendi öz güveninizi yeniden oluşturmaya odaklanın.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün hayatınızın kontrolünü geri almak için adım atmanın tam zamanı! Gün içinde olmak istediğiniz yere ulaşmanızı engelleyen bir kısıtlama unsuru olduğunu görebilirsiniz. Rahatlamak ve duygularınızı dengelemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün Balık ayı ve Uranüs arasındaki bağlantı sosyal anlamda yeni fırsatların karşısınıza çıkmasını sağlayacak. Özellikle son zamanlarda kendinizi sıkışmış veya bunalmış hissediyorsanız iç sesinizi dinlemek için kendinizle zaman geçirmeye özen gösterin. Bu akşam Venüs Yengeç burcuna girdiğinde, önümüzdeki haftalarda sözlerinize romantizm getiren bir değişim fark edeceksiniz.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, genel olarak, ruhunuz iyimser, özgürlüğü seven ve maceracı bir halde. Ancak bugün, özellikle romantik meseleler söz konusu olduğunda, bunun biraz daha kasvetli bir ruh halinin etkisine girdiğinizi görebilirsiniz.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları, bugün Eros’un oku adeta sizi saklandığınız yerden vuracak. Güne huzursuz ve sinirli bir ruh hali içinde başlayabilirsiniz. Ancak öğleden sonra özellikle aşk hayatınızda yaşadığınız gelişmeler sizi bir anda mutluluğun zirvesinde hissettirecek.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları, bugün her zamankinden biraz daha mutsuz bir şekilde güne başlayabilirsiniz. Negatif enerjinin tüm güne yayılmasını istemiyorsanız yataktan kalkar kalmaz kendiniz mutlu edecek bir eylem yapın. Bugün biraz kendinize yönelmek ve kendinizi şımartmak için harika bir gün!

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları bugün kendinizi ilişkilerle sınadığınız bir gün olacak. Özellikle romantik hayatınızda küçük çaplı da olsa bir gerilim hissedebilir ve bu durumu yaşamınızdaki diğer kişilere yansıtabilirsiniz. Sevdiklerinizi kırmadan bu gerilimi dengede tutmaya özen gösterin.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün maddi ve finansal konularda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Mesleki güveninizde bir artışa hazır olun. mesleki hedeflerinizde ilerleme kaydederken fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün aşk ve romantizmle ilgili durumlarla ilgileneceğiniz bir gün olacak. Sevdiğiniz kişiye daha derin bir bağlılık vermeye hazır mısınız? Çünkü hayatınızı kökünden değiştirecek bir döneme geçiş yapıyorsunuz.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, bugün özellikle aşk hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz.Bugün duygularınıza karşı daha büyük bir hassasiyet var ve kendinizi normalden biraz daha fazla geri tutarken bulabilirsiniz.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün tamamen duygularınızla hareket edeceğiniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıktığı bir gün olacak. Uzun zamandır düşündüğünüz bir konuya dair ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bugün, özellikle aşk ve romantizmle ilgili konularda biraz çekingen hissediyor olabilirsiniz. İçgüdülerinizi takip edin ve tereddütünüzün yersiz olmadığını bilin. Bazen yavaşlamak ve çıktığın yolu sorgulamak iyidir. Bir sonraki büyük adımı atamayacak kadar hayal kırıklığına uğrayacak kadar kendinizden şüphe etmeyin.

Bizi Takip Edin