20 Aralık 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha meşgul ve yoğun hissedeceksiniz. Bu nedenle projelerin birikmesi sizi endişelendirmesin. Derin bir nefes alın ve işleriniz konusunda strese girmemeye çalışın. Kimse sizden her şeyi anında halletmenizi beklemiyor. Biraz dinlenmeye hakkınız olduğunu hatırlayın.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugünü hak edilmiş bir dinlenme günü ilan edebilirsiniz. Genellikle insanların teselliye ihtiyaç duyduğunda konuşmayı tercih ettiği ilk kişi oluyorsunuz. Bu yüzden bugün sosyal anlamda yoğun bir gün sizleri bekliyor. Yakınlarınızın yardımınıza ihtiyaç duyduğu bir zaman!

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün özellikle ev ve hane konularını ilgilendiren olaylarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Son birkaç ayınızı değerlendirerek dikkatinizin tamamını iş ve kariyer kapısına yoğunlaştıracaksınız.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, herhangi bir kişiye söz vermeden önce uzun uzun düşünün. Özellikle aşk hayatınız ve ikili ilişkileriniz söz konusu olduğunda bu durumların bir tehlike yarattığını fark edeceksiniz. Olaylar, aslında her zamankinden daha doğru yolda olduğunuz halde bir yol ayrımındaymışsınız gibi hissetmenize neden olabilir. Anahtar, içgüdülerinize güvenmek ve ideallerinize sadık kalmaktır.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları son dönemde olağanüstü sıkı çalışma temposunun içindesiniz. Kendinize zaman ayırmak ve vücudunuzun pillerini şarj etmek için bugün harika bir fırsat! Mümkünse telefonunuzu kapatın ve tüm günü kendinize ayırın.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları bugün sizin için bir dönüm noktası olabilir.Sonunda hayır demeyi öğrendiğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenirken kendinizi görmezden gelmeye bir son verin. Kendinizi ilk sıraya koyun ve başkaları için harcayacağınız enerjiyi kendiniz için harcayın.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün gezegen konumları sizi kendinizi savunmaya çağrıyor. Ancak bu cesaretli havayı fazla ileriye taşımamaya özen gösterin. Gergin ve savunmacı olmaktansa sade ve açık olmayı deneyin.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün geçmişten gelen birtakım sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gün olacak. Özellikle partnerinizle alakalı olarak daha önceden yaşadığınız bir sorunla yeniden mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum gün boyunca gergin hissetmenize neden olabilir. Nu kez sorunları halının altına süpürmeden önce çözüm ürettiğinize emin olun.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, çok hassas ve entelektüel bir insansınız. Bu harika kombinasyon sizleri özellikle ikili ilişkilerde aranılan insan haline getiriyor. Bugün gezegen konumları adeta aradığınız aşkı bulmak için sizin adınıza çalışıyor.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, bugün tüm gün yatakta kalıp dinlenmek ve kendinizle başbaşa olmak istediğiniz bir gündü. Ancak gezegenler adeta üzerinizdeki örtüyü çekiyor ve sizi yataktan itiyor. Yapılacak çok iş var! Güne daha enerjik ve mutlu bir şekilde başlayabilirsiniz.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları,bugün sevgi konusunda yaşadığınız bir eksikliğin etkilerini tüm gün üzerinizde taşıyacaksınız. Sevilmeye çok ihtiyacınız var ama önce kendinizi sevmelisiniz. Ailen ve arkadaşlarından gelen destekle birlikte kendinizi ifade etme konusunda yükseleceksiniz.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, kabul etseniz de etmeseniz de içinizde ilgiye ihtiyacı olan bir çocuk duruyor. Onunla gurur duymalısınız. Bugünün gezegen konumları adeta geçmişi bir daha yaşamak zorunda kalmanıza neden olacak. Kendinizi tanımladığınız konumlarınızın değişmeye başlayacağını göreceksiniz.

Bizi Takip Edin