2 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konuların gündeminizde yer aldığını göreceksiniz. Tüm günün enerjisinde bir rahatlama hatta bir ironi söz konusu. Bu gibi durumlar için tek gerçek onları kabul etmek ve bu konuda şaka yapmaktır. Kendinizi çok ciddiye almaya çalışırsınız özellikle manevi konular söz konusu olduğunda başarısız olursunuz.

Koç Burcu Yorumu

Birisi tavsiyelerine güvenebileceğiniz konusunda ne kadar ısrar ederse, ondan o kadar fazla şüphe duymalısınız. Ara sıra temkinli olmakta bir sakınca yok ve bu, gezegenlerin kendi içgüdülerinizden başka hiçbir şeye güvenmemeniz gerektiği konusunda uyardığı zamanlardan biri. Sözde "uzmanlar" her zaman haklı değildir.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, geçmişte bıraktığınız bazı duygularınızın yeniden gün yüzüne çıktığını görecek ve büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız. Varlığından dahi haber olmadığınız bu duygularınız sayesindeki kendinizi yeni bir sürecin kapısında bulacaksınız. Kendinizi kabul ederek derin bir nefes alın ve yolunuza devam edin.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal anlamda zorlandığınız bir gün olacak. Özellikle arkadaşlıklar konusunda kendinizi ve adımlarınızı gözden geçirmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Adeta bir ilkokul çocuğu gibi arkadaş edinmenin püf noktalarını yeniden öğrendiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu yolda kendinize biraz zaman tanıyın.

Aslan Burcu Yorumu

Bugün bir noktada ayağa kalkıp, çalıştığınız ve iş yaptığınız kişilere neden yanlış yaptıklarını düşündüğünüzü söyleme şansınız olacak. Bunun için şimdi size teşekkür etmeyebilirler, ancak tavsiyenizi dinlerlerse daha sonra yapacaklardır.

Başak Burcu Yorumu

Son zamanlarda birkaç nakit akışı sorunu yaşıyor olsanız bile, gezegenler paranızı büyütmenin yollarını bulabileceğinizi gösteriyor. Maddi meseleler söz konusu olduğunda, hiçbir burç Başak kadar becerikli değildir, bu yüzden zengin düşünün ve zengin olacaksınız.

Terazi Burcu Yorumu

Birinin sizi açıkça eleştirmesi umurunuzda olmayabilir, ancak olumsuz yorumlarının size profesyonel olarak zarar verebileceğini kabul etmeniz gerekir. Sakin olun ama aynı zamanda çılgınca yanlış iddialarından kurtulmadıklarından da emin olun.

Akrep Burcu Yorumu

Güneş, Merkür ve Venüs doğum burcunuzda hareket ederken, almayı planladığınız yola dair tüm şüpheleriniz önümüzdeki 24 saat içinde ortadan kalkacaktır. Başarılı olacağınızdan ve kendinize olan inancınızın bunu gerçeğe dönüştüreceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Yay Burcu Yorumu

Bugün “Ben kimim?” gibi büyük sorularla ilgileneceksiniz. Ve “Hayatımla ne yapmalıyım?” Zihninizi susturun ve iç sesinizin size söylediklerini dinleyin. Gerçekten önemli olan cevaplar zaten içeride.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, konu romantizim olduğunda bugün tam da sizin gününüz olacak. O kadar duygusal olacaksınız ki duruma sizler bile şaşıracaksınız. Kendinizi ve sevdiğiniz kişi mutlu etmek için uzun zamandır düşündüğünüz sürprizi yapmak için adım atacaksınız. Şu anda romantik bir partneriniz yoksa doğru kişiyi bulmak adına doğru yoldasınız.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün duygusal anlamda kendinizi sınadığınız bir gün olacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir kişiden gelen teklifle birlikte şaşıracak ve hayatınızı yeniden sorgulamaya başlayacaksınız. Kendinizi düşündüğünüz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Artık biraz bencil olmanın kimseye zararı dokunmaz.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, hayatınızda huzuru bulmayı zorlaştıran güçlü sorunlar ortaya çıkıyor. Onlarla mücadele etmek için bütün gardınızı topladığınız ve kendinizi sorgulamaya başladığınız bir süreç içindesiniz. Biraz yalnız kalmak ve durumları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Bizi Takip Edin