19 Ağustos 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bugün bir tür para veya iş sorununu çözme şansınız varsa, bu harika, ancak uğraştığınız bazı kişilerin yaklaşımlarının biraz kaygan olduğu gerçeğini gözden kaçırmayın. Çok kolay güvenmeyin.

Koç Burcu Yorumu

Bugün, dünyayı kapatıp, düşüncelerinizle baş başa kalabileceğiniz sessiz bir yer bulabilmeyi dileyeceğiniz zamanlar olacak… Ama bugün olmayacak. Beğenin ya da beğenmeyin, kaos ve karışıklıkla yüzleşmenin zamanı geldi.

Boğa Burcu Yorumu

Kişisel olarak acı verici olabilecek bir durum hemen ele alınmalı ve hemen müdahale edilmelidir. Gezegenler, bunu çözmenin tek yolunun acımasız olmak olduğu konusunda uyarıyorlar. Görüşleriniz ve çalışma şekliniz önemli olan tek şey.

İkizler Burcu Yorumu

Duygularınızı ifade ederken kendinizi tutmayın. Bugünün Venüs-Jüpiter bağlantısı, başkalarına onları ne kadar önemsediğinizi bildirmenizi kolaylaştıracak ve bu, kaçırmayı göze alamayacağınız bir fırsat. Düşünceler önemlidir ama duygular çok daha önemlidir.

Aslan Burcu Yorumu

Aslan için oynayacak her şeye sahipsin. Güneş burcunuzdaki yolculuğunun sonuna yaklaşırken, şu anda gözünüzdeki hedefe ulaşmak için yüzde 100 kendini vermelisiniz. Elbette başarısız olabilirsiniz, ancak en büyük başarısızlık denememek bile değildir.

Başak Burcu Yorumu

Zihninizin arkasını uzun süredir rahatsız eden bir şüphe kemiriyor ve önümüzdeki 24 saat içinde olanlar endişelenmekte haklı olduğunuzu teyit edecek. Sonuç olarak, uzun vadeli bir ortaklığı sonlandırmanız gerekebilir.

Terazi Burcu Yorumu

Sevdiğiniz biri zor zamanlar geçiriyor ve yardıma ihtiyacı var, bu yüzden yaptığınız şeyi bırakın ve onların yardımına gidin. Kendi talihsizliklerinin yaratıcısı olabilirler ama senin gibi iyi biri bunu onlara karşı kullanmaz.

Akrep Burcu Yorumu

Bugünün Venüs-Jüpiter bağlantısı, iş cephesinde itibarınız için harikalar yaratacak, bu nedenle işverenlere ve kıdemli meslektaşlarınıza neler yapabileceğinizi gösterin ve bunu yüzünüzde gerçekten büyük bir gülümsemeyle yaptığınızdan emin olun. Güven artı şenlik başarıya eşittir.

Yay Burcu Yorumu

Kaybedemeyeceğinize inanıyorsanız, o zaman zaten ödüller ve alkışlar yolundasınız ve yönetici gezegeniniz Jüpiter bugün sizin lehinize çalışıyorken, büyük bir şey başaracağınıza dair çok az şüphe var. Yine de başarıyı hafife almayın.

Oğlak Burcu Yorumu

Harekete geçmeden önce tüm artıları ve eksileri tartmayı seven türden bir Oğlak olsanız bile, bugün önsezilerinizi geri almalı ve hepsini kazanmak için her şeyi riske atmalısınız. Şans, risk almaya hazır olanlardan yanadır.

Kova Burcu Yorumu

Ayaklarını sürüyen ve sizi geride tutan insanlara ne kadar öfkelenirseniz, sakin kalmak için elinizden geleni yaparsanız kazançlı çıkan siz olursunuz. Gezegenler, hayal kırıklıklarınız sizi alt ederse bunun size pahalıya patlayabileceği konusunda uyarıyor.

Balık Burcu Yorumu

Seni her zaman hayal kırıklığına uğratmış gibi görünen birini affetmeye devam ediyor musun? Yoksa kuma bir çizgi çekip onlarla daha fazla bir şey yapmayı reddediyor musunuz? Sadece sen karar verebilirsin ama görünüşe göre bu sefer çok ileri gitmişler.

Bizi Takip Edin