18 Şubat 2023 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bir arkadaşınız depresyonda olabilir ve sizin yardımıza ihtiyaç duyabilir. Uğruna çalışmakta olduğunuz uzun süredir devam eden, değer verdiğiniz bazı hedefler geçici olarak engellenebilir ve bu da onların bir gün gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak etmenize neden olabilir. Olumsuz düşüncelere dalarak zaman kaybetmeyin. Ne yapılması gerektiğini değerlendirin ve yapın. Bu sadece geçici bir durumdur. Üstesinden geleceksiniz ama ne kadar hızlı olacağı size bağlı.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün maddi ve finansal konulara yönelik olarak yeni adımlar atacaksınız. Mali durumunuzu iyileştirmek için yeni planlar yapmaya başlayacaksınız. İstediğinizi elde etmenin eşiğinde olabilirsiniz ancak önünüze geçici engeller çıkabilir. Bunun asla olmak istediğiniz yere ulaşamayacağınız anlamına gelip gelmediğini merak ederek biraz panik içinde olabilirsiniz. Merak etmeyin sadece durumu değerlendirmeniz ve bu engeli aşmak için ne yapacağınızı bulmanız gerekiyor.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal anlamda çevrenizdekilere enerjinizle iyi gelmeye çalıştığınız bir gün olacak. Etrafınızdaki kişilerin kötü hissettiğini görerek onlara yardımcı olabilmek için adeta seferber olacaksınız. Sosyalleşme havasında olmayabilirsiniz ve düşüncelerinizi düzenlemek için yalnız kalmanız gerekebilir. Ancak insanlara iyi gelmek ve onların sorunlarına çözüm olabilmek fikri daha ağır basacak.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları,bugün beklenmedik misafirler kapınızı çalabilir ve ev nüfusunuz bir anda artabilir. İşteki gelişmeler hakkında endişelenmek veya kendi yarım kalmış ev işleriniz sizi biraz stresli ve havasız hissetmenize neden olabilir. Durumunuza objektif bir şekilde bakmalısınız. Günlük sorumluluklarınızı yerine getirdikten sonra kendinizi ödüllendirmek için mutlaka sevdiğiniz bir aktiviteyi yapın.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları, bugün iş ve kariyer anlamında büyük bir yol ayrımının eşiğinde olacağınız bir gün olacak. Üst düzey yetkililer bir görüşem gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Endişelenmeyin ve olayların akışı içinde kalmaya özen gösterin. Aile üyelerinizle ve işle alakalı sorumluluklarınız arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Bu nedenle mümkün olduğunca net kararlar vermeden önce temkinli adımlar atın.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları, bugün uzun süredir ertelediğiniz bazı işlerinizi halletmeniz gerekebilir. Kişisel ve kariyerinizle alakalı olan işleri biriktirdiğiniz için hangisine öncelik vereceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz.Bugün iletişim kanallarında yanlış anlaşılmalardan doğan bazı problemlerle başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Derin bir nefes alın ve olayları yoluna koymak için bir planlama yapın.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün maddi ve finansal anlamda tedirginlik hissedeceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Gelecek kaygısıyla birleşen durumları değerlendirdiğinizde atacağınız adımlara bir kez daha bakma zorunlulu hissediyorsunuz. Bugün karamsar bir ruh halinin içindesiniz. Panik yapmayın ve enerjinizi geri gelmesi için sizi en çok mutlu eden şeyleri yapmaya özen gösterin.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün maddi konularda atacağınız adımlar sosyal çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Duygusal anlamda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak isteyeceksiniz. Onlarla zaman geçirmek için işlerinizden bir süreliğine de olsa uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün görevlerinizin her zamankinden daha yoğun olduğu bir dönem içindesiniz. Bu süreçte çok çalıştığınız için kendinizi yorgun ve karamsar hissedebilirsiniz. Hayati değilse, sağlığınızdan ödün vermeden yapabileceğiniz kadar çok şey yapın. Gerisini yarın yapın. Bir gün daha kalırsa dünyanın sonu gelmez.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, bugün geleceğe dair planlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir gün olacak. Sevdiklerinizle bağlarınızı güçlendirecek adımlar atacak ve onları ne kadar sevdiğinizi bir kez daha hissettireceksiniz. Hayır demekten korkmayın. Fikirlerinizi mutlaka bir kenara not edin ve daha sonra onlara geri dönüp bakarak değerlendirme yapın.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiyle gerçekleştireceğiniz iletişimle birlikte kendinizi daha olumlu bir ruh halinin içinde bulabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla alakalı olarak ortaya çıkan beklenmedik durumlar kendinizi ifade etme konusunda zorlanmanıza neden olabilir.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bugün beklemedik bir anda kendinizi kötü hissetmenize neden olabilecek bir haber alabilirsiniz. Bu haber ailenizle ve sosyal çevrenizle alakalı değil daha çok kariyerinizi ilgilendiren bir konuyu kapsayacak. Bugün bazı işlerinizi büyük bir hızla halletmeniz gerekebilir. Kendinize güvenin ve işlerin üstesinden gelin.

Bizi Takip Edin