17 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi ve hayatınızı sorgulamak istediğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Mevcut durumunuzu değerlendirmek isteyecek ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceksiniz. İç benliğinize yapacağınız bir yolculuk hem geçmişi hem de geleceği aynı anda sorgulamanızı sağlayacak. Geçmişte üzerini kapattığınız birtakım sorunlarla yeniden mücadele etmeye hazır olun.

Koç Burcu Yorumu

Bugün duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Duygularınızı tamamen kontrol ettiğinizi düşünebilirsiniz, ancak gezegenler bunun ille de böyle olmadığı konusunda uyarıyor. Duygusal bir öfke patlaması yaşarsanız ne tür bir zararın verilebileceğini söylemek mümkün değil.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi iyi ifade edebildiğiniz ve iletişm becerilerinizin yüksek olduğu bir gün olacak. İyi bir dinleyici olduğunuz için yakın çevrenizde problem yaşayan kişilerin size akıl danışmak istediğini fark edeceksiniz. Mümkün olduğunca sorunlara karşı objektif bir bakış açısıyla yaklaşmayı deneyin. Aksi halde verdiğiniz öneriler ikili ilişkilerinizi etkileyebilir.

İkizler Burcu Yorumu

Ne yapmayı önerdiğiniz konusunda zihninizde net olmalısınız. Ancak o zaman vizyonunuzu ailenize ve arkadaşlarınıza ve daha da önemlisi güçlü konumdaki insanlara iletebileceksiniz. Hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilirler.

Aslan Burcu Yorumu

Ne yapılması gerektiği ve bunun ne kadar zaman ve çaba gerektireceği konusunda hiçbir yanılsama içinde değilsiniz. Ama sorun değil çünkü Zodyak'ın sabit burçlarından biri olarak bir projeye kendinizi adadığınızda sonuna kadar gidersiniz. Bugün kazan ya da bat günü!

Başak Burcu Yorumu

Bugün dikkatleri üzerinize çeviren ve birkaç konu hakkında attığınız adımlarla ilgi odağı olacaksınız. Bu durum hoşunuza gidecek. Sadece dikkat et, tüm o övgü ve alkışların aklına gelmesine izin verme.

Terazi Burcu Yorumu

Bir para meselesi veya iş meselesiyle ilgili resmin tamamını henüz göremiyorsunuz, bu yüzden aceleci kararlar vermeyin. Bugünün Güneş-Mars bağlantısı, olması gerekmeyen kayıplara yol açabilecek potansiyel olarak pervasız bir etkidir.

Akrep Burcu Yorumu

Değer verdiğiniz kişilerin bugün onları ne kadar sevdiğinizi bilmelerine izin verin ama aşırıya kaçmayın yoksa aklınızı kaçırdığınızı düşünebilirler. Akrep o kadar kendini kontrol eden bir işarettir ki, aşırı duygusallaştığınızda başkaları rahatsız hissedebilir.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün iş ve kariyer anlamında büyük bir adım atacaksınız. Eğer iş değiştirmeyi düşünüyorsanız bununla ilgili olarak karşınıza bir fırsat çıkabilir. Uzun süredir iş arıyorsanız sizi mutlu eden işe kavuşmaya çok yakınsınız. Bugünün gündem maddesini maddi konular oluşturacak. Geçtiğimiz aylarda yaptığınız yüklü miktardaki harcamaların cefasını çekeceğiniz günlere giriyorsunuz.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları,bugün sosyal anlamda bazı sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle uzun süredir görüşemediğiniz bir arkadaşınızdan gelen haberle birlikte biraz üzülebilirsiniz. Bu haberin yarattığı hayal kırıklığının tüm günün enerjisine negatif bir şekilde yansımasına izin vermeyin.

Kova Burcu Yorumu

Hem özel hayatınızda hem de kariyerinizde şimdi ne kadar ilerleme kaydedebileceğinizin bir sınırı yok, bu yüzden bugün kendinizi zorlayın ve hak ettiğiniz ödülleri alın. Ve "şanslı" olduğunuzu söyleyenlere gülün. Kaybedenlerin hepsi onlardır.

Balık Burcu Yorumu

Şu anda güveniniz yüksek ve her şeyin mümkün olduğuna inanmaya başlıyorsunuz. Gerçekten öyleler ama kendinizi kaptırmayın. Sizin için en önemli olan iki veya üç hedefe odaklanın ve onlara yüzde 100 çaba gösterin.

Bizi Takip Edin