16 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Genelde duygularınızı gizleyen türden bir Yengeç olsanız bile, bugün biraz kırılgan hissettiğinizi başkalarına bildirmeniz önemlidir. Sevdiklerinize ve akrabalarınıza sakince kendinize biraz zamana ve alana ihtiyacınız olduğunu söyleyin.

Koç Burcu Yorumu

Yaratıcı etkinlikler bu hafta sonu mükemmel yıldızların altında ama üzerinde çalıştığınız şeyin başkalarının yararına değil, kendi kişisel ve finansal yararınıza olduğundan emin olmalısınız. Daha düşük tiplerin yeteneklerinizden faydalanmasına izin vermeyin.

Boğa Burcu Yorumu

Bir sorun ortaya çıktığında, mümkün olduğunca sert bir şekilde üzerine bastığınız zaman, o ruh hallerinden birindesiniz. Bununla birlikte, gezegenler daha ince bir yaklaşıma ihtiyaç duyulacağını gösterdiğinden, bu muhtemelen bugün işe yaramayacak.

İkizler Burcu Yorumu

Bugün kendinizi iş cephesinde çok fazla zorlamayın. Aslında, çok fazla çaba sarf etme havasında değilseniz, kendinizi hiç zorlamayın. Çoğu insandan daha çok çalışıyorsun, bu yüzden izin günü talep etme konusunda kendini kötü hissetme.

Aslan Burcu Yorumu

Bu hafta sonu hayatın biraz daha rahat olmasını dileyeceğiniz zamanlar olacak. Ama seni daha rahat yapmaktan alıkoyan ne? Gergin hissetmenizin tek nedeni “Hayır” demekten hoşlanmamanızdır. Ustalaşmak yararlı bir kelime.

Başak Burcu Yorumu

Şu anda emrinizde çok fazla enerji var ama bunu doğru şekillerde kullanmıyor gibisiniz. Gezegenler, para durumunuzu ciddiye almanın ve bu enerjinin bir kısmını cebinize daha fazla para çekmek için kullanmanın zamanı geldiğinde ısrar ediyor.

Terazi Burcu Yorumu

Burcunuzdaki Güneş size sonsuz cesaret ve güven bahşeder, ancak bu özellikler tek başına arzu ettiğiniz başarıyı getirmek için yeterli olmayacaktır. Ayrıca en azından uzun vadeli bir plana ve büyük miktarda sağduyuya ihtiyacınız olacak.

Akrep Burcu Yorumu

Haritanızın en hassas bölgesindeki kozmik aktivite, görüşünüzü bulandırıyor ve o anda odaklanmanızı zorlaştırıyor olabilir, ama sorun değil. Yaklaşık bir hafta sonra yine lazer gibi bir yoğunlukla hayallerinizin peşinden gidiyor olacaksınız.

Yay Burcu Yorumu

Bugün herkesin sizin kadar dürüst olmadığını ve bazı insanların başarıya giden yolda hile yapmaktan gerçekten keyif aldıklarını unutmayın. Birazcık şüpheniz, önümüzdeki 24 saat içinde sizi ciddi zararlardan kurtarabilir.

Oğlak Burcu Yorumu

Sağduyu size, siz onları görmezden gelmeyi seçtiğiniz için sorunlarınızın ortadan kalkma olasılığının düşük olduğunu söylemelidir. Bu hafta sonu yıldızların mesajı, korkularınızı yenmenin tek yolunun onlara kafa kafaya saldırmak olduğudur. Şimdi başla.

Kova Burcu Yorumu

Şu anda güveniniz çok yüksek olsa da seyahat ederken ve motivasyonları sizin için bir gizem olan insanlarla uğraşırken yine de dikkatli olmanız gerekir. Şüpheniz varsa, yalnızca güvenebileceğinizden emin olduğunuz kişilerle iş yapın.

Balık Burcu Yorumu

Kıskançlık bugün bir sorun olabilir, özellikle de bir iş arkadaşınızın daha fazlasını hak ettiğiniz türden olumlu muamele gördüğünü düşünüyorsanız. Belki öyledirler ama bunu sorun etmeyin. Sadece çabalarınızı ikiye katlayın ve görmezden gelinemeyeceğinizden emin olun.

Bizi Takip Edin