15 Temmuz 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bu sıra para konularında şansınız açık. İş cephesinde önemli olan insanlar tarafından ihmal edilmiş ve görmezden gelinmiş hissedebilirsiniz. Kendi çabalarınız, stresi atmanıza ve zihinsel dinginliğe ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bazıları aile büyükleriyle bir araya gelebilir. Bir tatil planı yapmaya başlayabilirsiniz.

Koç Burcu Yorumu

Artık size ilham vermeyen görevlerle zaman kaybetmeyin. Dışarı çıkın ve sonraki 24 saati yeni bir sosyal ortam keşfederek ve yeni arkadaşlar edinerek geçirin. Yine de duygularınıza karşı dikkatli olun. Çok kolay âşık olabilirsin!

Boğa Burcu Yorumu

Bir süredir sizi endişelendiren, büyük olasılıkla nakit akışı durumunuzla ilgili bir sorun, şimdi ve hafta sonu arasında sizi tatmin edecek şekilde çözülmelidir. Bir dahaki sefere, tamamen maddi şeyler için bu kadar kafa yorma.

İkizler Burcu Yorumu

Her an yeni bir başlangıç mümkün. Ancak bugün farklı bir şeye başlarsanız, en çılgın hayallerinizin ötesinde başarılı olma şansı her zaman vardır. Cetveliniz Merkür ile grafiğinizin para alanında hareket etmek de bir kâr getirebilir.

Aslan Burcu Yorumu

İşle ilgili konuların bugün dikkatli bir şekilde ele alınması gerekiyor, çünkü iş yaptığınız kişilerden bazıları aşırı derecede hassas olabilir. Zaman ayırın ve kendi çıkarlarınız için olduğu kadar onların çıkarları için de çalıştığınızdan emin olmak için çaba gösterin.

Başak Burcu Yorumu

Bugün olanları çok ciddiye almamaya çalışın yoksa eğlenme fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Haritanızın en dinamik bölgesindeki dolunay sizi yaratıcı enerjiyle ateşleyecek ve onu boşa harcamak suç gibi bir şey!

Terazi Burcu Yorumu

Hayatın sorunlarına daha kolay bir yaklaşım, şimdi ve hafta sonu arasında sizin için iyi sonuç verecek. Bu yüzden diğer insanların ne yapıyor olabileceğine kafayı takmayı bırakın ve eğlenmeye odaklanın. Daha büyük şemada gerçekten önemli olan şey budur.

Akrep Burcu Yorumu

Sizi ne kadar başarılı olduklarına dair hikayelerle kandırmaya çalışanlara karşı dikkatli olun. Doğruyu söylüyor olabilirler ama aynı zamanda önemli bir risk taşıyan bir projeye yatırım yapmanızı da umuyor olabilirler. Şüpheniz varsa, sadece “hayır” deyin.

Yay Burcu Yorumu

Sizden çok daha güçlü kişi ve sorunlarla savaşmanızın bir anlamı yok. Hedefinize ne zaman ilerleyeceğinizi ve ne zaman geri çekileceğinizi bilmeniz önemlidir. Bu şekilde, önceden pervasızca şarj ettiğinizden daha uzun süre oyunda kalacaksınız.

Oğlak Burcu Yorumu

İsterseniz rutinlerinizi ve yöntemlerinizi değiştirebilirsiniz, ancak bunlar hala sizin için çalışıyorken neden tüm bu çabaya giriyorsunuz? Dünün dolunayıyla hala biraz sarsılmış olabilirsiniz, bu nedenle önümüzdeki 24 saat için önemli kararlar almayı erteleyin.

Kova Burcu Yorumu

Bugün zihin gezegeni Merkür ile bağlantılı olan hükümdarınız Uranüs ile, hedeflediğiniz hedefe ulaşabileceğinizden bir an bile şüphe duymayacaksınız. Ancak, koymanız gereken iş miktarını hafife almayın. Önünüzde daha zorlu alanlar var.

Balık Burcu Yorumu

Elbette bugün yeni fikirlerin zihninizin yüzeyine çıkmasına izin verin, ancak hiçbirini çok ciddiye almayın. Ay dolunaydayken aklınıza her türlü akıl almaz olasılık gelecektir, ancak bundan 24 saat sonra bunlar daha çok imkânsız gibi görünebilir!

Bizi Takip Edin