15 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi ve hayatınızı sorgulamak istediğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Mevcut durumunuzu değerlendirmek isteyecek ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceksiniz. İç benliğinize yapacağınız bir yolculuk hem geçmişi hem de geleceği aynı anda sorgulamanızı sağlayacak. Geçmişte üzerini kapattığınız birtakım sorunlarla yeniden mücadele etmeye hazır olun.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün iş hayatınızda kendinizi belirsiz hissettiğiniz bir gün yaşayacaksınız. Rutin haline gelen sorumluluklarınızı yapma konusunda bile zorluk hissedeceksiniz. Bugün gerçek dünyada yaşamaktansa hayallerin arasında dolaşmak isteyeceksiniz. Bu nedenle hedeflerinize odaklanabilmek için kısa vadeli planlarınız içi bir liste oluşturun.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün manevi ve insani arayışlara yöneleceksiniz. Kendinizi ve hayatı sorgulamak için doğru zaman. Bu sorgulamalar hayatınızın olumlu yönde yeniden şekillenmesine yardımcı olacak. Yaptığınız çıkarımlar çevrenizi anlamlandırma konusunda yardımcı olurken hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandıracak.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, tanışacağınız yeni insanlar sayesinde hayat akışınızda beklemediğiniz değişiklikler olacak. Gelecekte size fayda sağalayacak bir kişiyle tanışacak ve kısa zamanda bu tanışıklığı ilerleteceksiniz. Hayatınızı dolu dolu yaşamak için elinizden geleni yapın. Sadece bir köşede durup oturmak zaman kaybından başka bir şey olmayacaktır.

Aslan Burcu Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün içinde planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz, ancak daha sonra geriye bakacaksınız ve bunun yapılması gereken doğru şey olduğunu anlayacaksınız. Basit gerçek şu ki, bir Aslan bile her zaman kendi yollarına sahip olamaz.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları bugün zihniniz harika düşüncelerle dolu. Günü meditasyon yaparak, gönüllü işler yaparak veya ilhamınızı bir tür sanatsal projeye dönüştürerek geçirmeyi düşünebilirsiniz. Sezgileriniz özellikle yüksektir, bu nedenle başkalarının düşüncelerine ve duygularına normalden daha keskin bir şekilde uyum sağlayabilirsiniz. Gün içinde birkaç dakikanızı düşüncelerinizle baş başa kalmaya ayırın.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha güçlü ve emin hissedeceksiniz. aha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemek için iyi bir zaman! Özellikle uzun zamandır değiştirmeyi düşündüğünüz bir konuya dair adım atmak isteyebilirsiniz. Artık ipleri ele almanın zamanı geldi. Daha önce bir konuda liderlik yapmadıysanız artık bunu düşünebilirsiniz. Çünkü gerçek bir fark yaratacak güce ve popülerliğe sahipsiniz.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün duygularınızın derinine inecek ve kendinizi anlayabilmek için bir şans bulacaksınız. Şu anda yaratıcılığınızın doruklarını yaşadığınız bir dönemdesiniz. Şu anda dize dorğu tavsiyeyi verecek doğru kişiyle bir anda tanışırsanız hiç şaşırmayın. Kendinizi şanslı hissettiğinzi bir döneme giriyorsunuz. Bu şansınızı iyi kullanın.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün manevi duyguların yoğun olduğu ve sosyal anlamda kendinizi yeni bir dönemin içinde bulduğunuz bir sürece giriyorsunuz. Sosyal çevrenizin genişlemeye başladığını fark edeceksiniz. Yeni insanların haytınıza girmesiyle birlikte bakış açınızda değişiklikler olacak. Kendinizi akışa bırakın ve hayatınızın önünüze çıkarttığı fırsatları değerlendirin.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları,bugün sosyal anlamda bazı sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle uzun süredir görüşemediğiniz bir arkadaşınızdan gelen haberle birlikte biraz üzülebilirsiniz. Bu haberin yarattığı hayal kırıklığının tüm günün enerjisine negatif bir şekilde yansımasına izin vermeyin.

Kova Burcu Yorumu

Önümüzdeki 48 saat içinde yetkili konumdaki kişilerle uğraşmak zorunda kalacaksınız ve fikirlerinizi onlara basit kelimeler ve cümlelerle aktarmanız en büyük önceliğe sahip. Güçlü olmaları zeki oldukları anlamına gelmez!

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bugün konuşurken seçtiğiniz cümlelere ve kelimelere dikkat edin. Çünkü bugün her zamankinden daha fazla empatiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaların yoğun olduğu bir gün olacak. Bu nedenle normalden daha kolay bir şekilde kalp kırabilirsiniz. Kişilerin eylemlerinden dolayı eleştiren yorumlardan kaçının.

Bizi Takip Edin