15 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Hayal kırıklıklarına olumsuz tepki vermemeniz son derece önemlidir. Bir arkadaşınız bugün sizi hayal kırıklığına uğratsa bile sakin kalmalısınız. Başkalarının ne yaptığını kontrol edemezsiniz ama nasıl tepki vereceğinizi kontrol edebilirsiniz.

Koç Burcu Yorumu

Bugün, patlamalara neden olanın siz olmamanız nedeniyle olağandışı bir durum olan patlayıcı bir durumu etkisiz hale getirmek size düşecek! Aile üyeleri arasında bir düşmeye gerek yoktur. Onlara geçinmenin ne kadar kolay olduğunu gösterin.

Boğa Burcu Yorumu

Giriş tepsiniz, yapılması gereken şeylerle dolup taşıyor olabilir, ancak akıllıysanız, onu bir kenara itip onun yerine eğlenceli bir şeyler yaparsınız. Bu biraz sorumsuzca gelebilir ama iş yarın yine sizin için orada olacak, ne önemi var?

İkizler Burcu Yorumu

Önümüzdeki 24 saat içinde başkaları yöntemlerinizden ne kadar şikâyet ederse, eskisi gibi devam etmekte o kadar kararlı olacaksınız. Neden sadece onları memnun etmek için değişesin ki? Yöntemleriniz sizin için iyi çalışıyorsa, gerçekten önemli olan tek şey budur.

Aslan Burcu Yorumu

Garip bir nedenle, kendinizi diğer insanlara kanıtlamanız gerektiğine inanıyor gibisiniz. Bu, diğer insanlardan kendilerini size kanıtlamalarını talep ettiğinizde çoğu durumun tam tersidir. Endişelenmeyin, normal hizmet yakında yeniden başlayacak!

Başak Burcu Yorumu

Şu anda emrinizde çok fazla enerji var ama bunu doğru şekillerde kullanmıyor gibisiniz. Gezegenler, para durumunuzu ciddiye almanın ve bu enerjinin bir kısmını cebinize daha fazla para çekmek için kullanmanın zamanı geldiğinde ısrar ediyor.

Terazi Burcu Yorumu

Burcunuzdaki Venüs sizi inanılmaz derecede ikna edici kılıyor ama Satürn haritanızda da güçlü olduğu için insanları bir şeyleri sizin istediğiniz gibi yapmaya zorlayamazsınız. Sevilen biri bugün farklı bir yol izlemekte ısrar ederse, bunu kişisel bir hakaret olarak algılamayın.

Akrep Burcu Yorumu

Bugün bir şeyler ters gittiğinde başkalarının sizi suçlamasına hazır olun ve hatayı gerçekten kimin yaptığını güçlü bir şekilde gösterin. Güçlü konumlardaki insanlar için bile günah keçisi olmanıza gerek yok. Hata onlara aitse, sahip olduklarından emin olun.

Yay Burcu Yorumu

Bugün herkesin sizin kadar dürüst olmadığını ve bazı insanların başarıya giden yolda hile yapmaktan gerçekten keyif aldıklarını unutmayın. Birazcık şüpheniz, önümüzdeki 24 saat içinde sizi ciddi zararlardan kurtarabilir.

Oğlak Burcu Yorumu

Bugün birdenbire aklınıza gelen bir fikir sizi çok heyecanlandıracak ama kendinizi çok kaptırmayın. Kişisel düzeyde size yardımcı olabilir, ancak profesyonel dualarınızın cevabı olması pek olası değildir. Bu cevap hala biraz uzakta.

Kova Burcu Yorumu

Bugün her şeyi basit tutun ve gerçekten çok basit bir durumu karmaşıklaştırmak için nedenler aramayın. Bazen diğer insanların ne yaptığını çok fazla okursunuz ve bu mantıklı kararlar verme yeteneğinizi gölgeler. Temiz bir zihin şarttır.

Balık Burcu Yorumu

Kıskançlık bugün bir sorun olabilir, özellikle de bir iş arkadaşınızın daha fazlasını hak ettiğiniz türden olumlu muamele gördüğünü düşünüyorsanız. Belki öyledirler ama bunu sorun etmeyin. Sadece çabalarınızı ikiye katlayın ve görmezden gelinemeyeceğinizden emin olun.

Bizi Takip Edin