14 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Önümüzdeki 48 saat içinde, özellikle de bu duygulardan bazıları olumlu değilse, duygularınızı dile getirme dürtüsüne direnmek için iyi bir şey yapmış olursunuz. Bazı insanlara onlar hakkında gerçekten ne düşündüğünüzü söylemeniz mi gerekiyor? Tabii ki değil.

Koç Burcu Yorumu

İnandıklarınız konusunda yanılabileceğinizi asla kabul etmekten hoşlanmıyorsunuz, kendinize bile, ama bu hafta sonu olanlar, yaşamla ilgili ulaştığınız bazı sonuçlara şüphe uyandırabilir. Egonuzun daha fazla araştırma yapmanızı engellemesine izin vermeyin.

Boğa Burcu Yorumu

Bu hafta sonu bir arkadaşınızla aranız bozulabilir, ancak bunu yaparsanız daha sonra işleri tekrar düzeltmek yeterince kolay olacaktır. Rasyonel bir şekilde ele alınması gereken konular hakkında duygusal olmamaya çalışın, çünkü bundan iyi bir şey çıkmaz.

İkizler Burcu Yorumu

Yıllar içinde alıştığınız bir yöntem veya rutinin bu hafta sonu değiştirilmesi gerekebilir. Basit gerçek şu ki, hayatınızı düzenlemenin birkaç daha iyi yolu var, bu yüzden biraz düşünün ve yapılması gerekeni yapın.

Aslan Burcu Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün içinde planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz, ancak daha sonra geriye bakacaksınız ve bunun yapılması gereken doğru şey olduğunu anlayacaksınız. Basit gerçek şu ki, bir Aslan bile her zaman kendi yollarına sahip olamaz.

Başak Burcu Yorumu

Gezegenlere göre, zaten başkaları için yeterince şey yapıyorsun. Bugün ve hafta sonu onlar için daha fazlasını yapmak aptallık olur. Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin, şu andan itibaren ihtiyaçlarınızın her şeyden önce geldiğini bilmelerini sağlayın.

Terazi Burcu Yorumu

Mali durumunuz hakkında karar vermek için acele etmeyin, çünkü bu kolayca yanlış bir karar olabilir. Hissettiğin aciliyet duygusunun kendi ihtiyaçlarınla hiçbir ilgisi yok ve diğer insanların senden koparabileceklerini düşündükleri şeylerle ilgisi yok.

Akrep Burcu Yorumu

Sadece kendinizi değil diğer insanları da etkileyen kararlar vermek zorunda olduğunuz durumlardan uzak durun. Kendine inançla dolup taşıyor olabilirsin. Ama herkes seninle aynı fikirde olmayabilir ve her şey ters gidebilir. Bu yüzden dikkatli ol.

Yay Burcu Yorumu

Haritanızın en hassas bölgesindeki kozmik aktivite, son haftalarda biraz yolunu kaybetmiş gibi görünüyor ama bundan kötü bir şey çıkma ihtimali yok. Tekrar aramanız çok uzun sürmeyecek, bu yüzden sabırlı olun.

Oğlak Burcu Yorumu

Bu hafta sonu işlerin ne kadar hızlı olmasını isterseniz, birlikte yaşadığınız ve çalıştığınız kişiler o kadar yavaş hareket etme noktasına gelecek. Belki de ipucunu almalı ve böyle çılgınca bir düzeyde çalışmak istemediklerini kabul etmelisin.

Kova Burcu Yorumu

Önümüzdeki 48 saat içinde yetkili konumdaki kişilerle uğraşmak zorunda kalacaksınız ve fikirlerinizi onlara basit kelimeler ve cümlelerle aktarmanız en büyük önceliğe sahip. Güçlü olmaları zeki oldukları anlamına gelmez!

Balık Burcu Yorumu

Harekete geçmeden önce adım adım ne yapmayı planladığınızı düşünmelisiniz. Gezegenler, şimdi aceleyle hareket edebileceğiniz ve daha sonra geri dönüp yeniden başlamak zorunda kaldığınızda pişman olabileceğiniz bir tehlike olduğu konusunda uyarıyor.

Bizi Takip Edin