12 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bir tür sosyal projede bir arkadaşınıza yardım etmeyi kabul etmeden önce, neye izin verdiğinizi bilmediğinizden emin olun. Yardım etmek istemen güzel ama bunun ilişkilendirilmek isteyeceğin türden bir şey olmadığını görebilirsin.

Koç Burcu Yorumu

Bugün biraz karışıklık yaşayabilirsiniz, belki de çok fazla. Ortaklar, sevdikleriniz ve iş arkadaşları, düşüncelerini net bir şekilde iletmekte zorlanacaklar ve bu da kaçınılmaz olarak yanlış anlamalara yol açacaktır. Sinir bozucu olabilir ama kızmayın.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugü kendi hayatınızda dahil olmak üzere çevrenizdeki her şeyi sorgulama eylemi içerisindesiniz. Yaşamınıza dair bir yenilik yapmak istiyorsunuz. Bu yeni bir hobi edinmek ya da sevdiğiniz bir kursa yazılmak olabilir. İç sesinizi dinleyin ve size en çok neyin iyi geleceğine odaklanın.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugün daha önce istemenize rağmen cesaret edemediğiniz bir konuya dair büyük bir adım atacaksınız. Kendinizi teşvik etmeniz ve biraz da sevdiklerinizin desteği sayesinde adım attığınız bu yeni yolda sizleri birbirinden ilginç sürprizler bekliyor.

Aslan Burcu Yorumu

Zodyak'ın sabit burçlarından biri olarak fikirlerinizi kolayca değiştiremezsiniz, ancak bugün sizi her zaman inandığınız bazı şeyleri sorgulamaya zorlayan bir şey olacak. Bu, değişimin tek yol olduğu nadir durumlardan biri olabilir.

Başak Burcu Yorumu

Gerçekten oldukça basit sorunlara karmaşık çözümler aramayın. Gezegenler, etrafınızda olup bitenleri çok fazla okuyabileceğiniz ve sonunda bunu olması gerekenden daha zorlu hale getirebileceğiniz konusunda uyarıyor.

Terazi Burcu Yorumu

Her ne kadar burcunuzdaki Güneş yılın bu zamanında sizi neşeyle doldursa da diğer etkiler önümüzdeki 24 saat içinde sizi biraz alıngan yapabilir. Sizi yanlış yola sokmaya meyilli insanlardan uzak durun. Herkesle iyi geçinmek zorunda değilsin!

Akrep Burcu Yorumu

Bir arkadaşınıza veya meslektaşınıza bir şeyi ne kadar çok açıklamaya çalışırsanız, o kadar az anlıyor gibi görünürler. Gerçekten bu kadar aptallar mı yoksa kasten mi ağırbaşlılar? Büyük olasılıkla ikincisidir, bu yüzden onlarla daha fazla zaman kaybetmeyin.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları,bugün mutlu olmak için harika bir gün! Hayatın tadını çıkartın ve güzellikleri bir bir farkına varın. Bugün hayatınızdaki her şeyin size hediye gibi geldiği bir zaman olacak. Her şeyin tadını çıkartın ve teşekkürlerinizi iletin.

Oğlak Burcu Yorumu

Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü umursayan biri olmadın, şimdi neden umursuyor gibisin? En son projenize, yaptığınız kadar güvenmiyor olabilirsiniz. Belki de ona daha derinden bakmanın zamanı gelmiştir.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün kalp meselelerinin gündem olduğu bir gün olacak. Eğere bekarsanız hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Bu nedenle çevrenizdeki kişilere daha dikkatli bakmaya ne dersiniz? Belki de kaçırdığınız bir detay sizi oralarda bir yerlerde bekliyordur.

Balık Burcu Yorumu

Bugün diğer insanlardan kaynaklanan gecikmeleri ve son dakika değişikliklerini beklemelisiniz. Yapabiliyorsanız onlara karşı sabırlı olun, ancak cebinizden çıkmadığınızdan emin olun. Onların aptalca hatalarının bedelini ödemen için iyi bir sebep yok.

Bizi Takip Edin