12 Aralık 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Özel hayatınızı düzene koyana kadar işinize odaklanamayacağınızı kabul etmelisiniz. Bugün gezegenlerin mesajı, duygusal sorunlarla yüzleşmeniz ve sonra onlarla kesin olarak başa çıkmanız gerektiğidir.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün her zamankinden daha enerjik olacağınız bir gün olacak. Adeta 24 saatin size yetmediğini düşüneceksiniz. Duygusal anlamda çözmeniz gereken birkaç konunun karar aşamasında kendinizi bulacaksınız. Acele etmeden mantığınızı da devreye sokarak karar vermeye çalışın.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün duygusal anlamda zorlanacağınız bir gün sizleri bekliyor. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir kişiden gelen haberle birlikte hiç beklemediğiniz bir duygu değişimi yaşayacaksınız. Romantizm doruk noktasına ulaşırken duygularınızın alt üst olduğunu fark edeceksiniz.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugün karar vermeden önce mutlaka sakin bir şekilde köşenizde kalın. Fevri hareketlerden ve acele kararlardan uzak durun. Geleceğe dair adımlar atmak isteyeceğiniz bir gün olacak. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin ancak karar vererek adım atmadan önce derin bir nefes aldığınızdan emin olun.

Aslan Burcu Yorumu

Başkalarını farklılıklarını çözmenin bir yolunu bulmaya teşvik etmeye kararlısınız. Son zamanlarda bir tartışmaya ikiden fazla kişi dahil olduysa, nasıl uzlaşmaya varılacağını tartışmak için bir toplantı düzenleyin. Bunun önümüzdeki haftalarda başınıza gelmesini istemezsiniz.

Başak Burcu Yorumu

Bugün duygularınızın gerçeklerin önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Özellikle ev cephesinde, her duruma sizin veya sevdiklerinizin olmasını tercih edeceği şeye göre değil, olma olasılığına göre bakmanız gerekir.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları,bugün sakinleşin ve kendi iç dünyanıza yönelin. Bugün duygularınızın harekete geçtiği ve eylemlerinizi yönettiği bir günün başındasınız. Duyularınızı her zamankinden daha açık tutun ve yeni bilgilerin size ulaşmasına izin verin. Çevrenizdeki fikirlere kulak vermek için harika bir gün! Ancak son kararın size ait olduğunu unutmayın.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün her yönden parlama gününüz. Hafta sonu olmasına rağmen iş ve kariyer kapısında beklenmedik bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Sizin lehinize bir enerji yoğunlaşması var, bu yüzden cesurca ve tereddüt etmeden hareket edin. Duygularınız yol gösteriyor ve doğru kararlar vermek için kendi hislerinize kulak verin. Gelecek planlaması için mükemmel bir zamanlama!

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün duygularınız ve mantığınız birbirinden bağımsız hareket edebilir. İç farklı sese kulak vermek özellikle karar verme aşamasında sizleri zorlayabilir. Ancak duygu ve mantığınızı tek bir potada eritmeyi başardığınızda sizin için en doğru olan adımı atabileceğinizi unutmayın. Şimdiye odaklanın ve geçmişin tarih olmasına izin verin.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, duygularınızın ve içgüdülerinizin açığa çıkmasına izin verin. Altıncı hissinize güvenin. İşler zorlaşmaya başlarsa, soğukkanlılığınızı koruyabileceğinizi unutmayın. Duygularınız ve mantığınız tamamen paralel bir şekilde hareket ediyor. Bu yüzden bu zamanın tadını çıkartın.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün tek başınıza kalmak ve kendinizle zaman geçirmek istediğiniz bir gün olacak. Özellikle sosyalleşma adımlarından uzak durmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz aktiviteleri yaparak gün boyunca kendinizi motive etmeye çalışın. Unutmayın kendinizle başbaşa kaldığınız zamanlar geleceğe yönelik olarak verilen kararlar için en verimli dönemdir.

Balık Burcu Yorumu

Çok koşturup, yorulacağınız bir gün. Yapacak çok şeyiniz varken çok yorgun hissettiğiniz için kendinize karşı sinirli hissedebilirsiniz. Asıl yapman gereken yardım istemek olduğunda, kendini her zamankinden daha fazla zorluyorsun.

Bizi Takip Edin