11 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Bugün işverenlerin ve diğer yetkili kişilerin duyabileceği mesafede söylediklerinize dikkat edin, çünkü duyduklarını beğenmezlerse ay içinde size geri gelebilirler. Bazı düşünceler en iyi kendiniz ve güvendiğiniz insanlar arasında kalır.

Koç Burcu Yorumu

Her şeyi kendi başınıza yapmaya çalışma alışkanlığınızdan kurtulmanız gerekiyor. Evet, elbette, bu şekilde kendinizden başka cevap verecek kimseniz yok ama seçeneklerinizi de sınırlandırıyorsunuz. Bugün biraz daha az bağımsız olmanız size para kazandıracak.

Boğa Burcu Yorumu

Başlamak üzere olduğunuz şeyin hem kişisel hem de profesyonel olarak yapılacak doğru şey olduğundan tam olarak emin değilseniz, o zaman geri durmalı ve daha fazla düşünmelisiniz. Zamana karşı sen değilsin, istediğin gibi durup başlayabilirsin.

İkizler Burcu Yorumu

Etrafınızdakilere bugün ne istediğinizi bildirirseniz, onu elde etme şansınız her zaman vardır. Elbette, kendin için istediğini almanı engelleyen hiçbir şey yok, öyleyse neden başkalarının onu sana vermesini bekleyesin?

Aslan Burcu Yorumu

Günlük kaygılarınızdan uzak durun ve hayata daha geniş bir perspektiften bakın. Geç kalmış bazı aksiliklere maruz kalmış olabilirsiniz, ancak daha büyük düzende hala kazanan sizsiniz. Aslında endişelenmen gereken çok az değerli şey var.

Başak Burcu Yorumu

Bugün kendinizi daha fazla zorlama havasında değilseniz, yapmayın. Gezegenlere göre bu, en azından bir süreliğine, ayağınızı gazdan çekmek ve hayatı daha sakin bir tempoda almak için ideal bir zaman. Bir değişiklik için yavaş gidin.

Terazi Burcu Yorumu

Şimdi asıl göreviniz, para ve mülk arzunuzu romantizm ve macera ihtiyacınızla dengelemek. Günü iki saatlik periyotlara bölün ve ciddi şeyleri eğlenceli şeylerle değiştirin. Evet, akıllıysanız her şeye sahip olabilirsiniz.

Akrep Burcu Yorumu

Bu hala sizin için yılın en iyi zamanlarından biri ve özellikle yaratıcı konularda çok iyi ilerliyorsunuz. Bunu söyledikten sonra, yolunuza çıkan her yeni fikre atlamayın, tutkularınızda seçici olun. Nitelikle ilgilidir, nicelikle değil.

Yay Burcu Yorumu

Duygularınızla iletişim kurmaktan hoşlanan biri olmayabilirsiniz, ancak mevcut kozmik düzen sizi sevdiğiniz insanlarla daha açık olmaya teşvik ediyor. Duygusal zorluklardan kendi başınıza geçmek zorunda değilsiniz.

Oğlak Burcu Yorumu

Bir izlenim bırakmak için umutsuz olmanıza gerek yok. Gezegenler, sakin kalırsanız ve üzerinde çalıştığınız şeyi adım adım alırsanız, önemli kişilerin dikkatini çekme olasılığınızın daha yüksek olduğunu gösterir. Sen bir profesyonelsin, primadonna değil.

Kova Burcu Yorumu

Şimdi en önemli şey, zamanınızın ve enerjinizin çoğunu inanabileceğiniz bir projeye yatırmanız. Ödüller ve alkışlar umurunuzda değil, dünyayı herkesin yaşayabileceği daha iyi bir yer haline getirmek için yönlendiriliyorsunuz.

Balık Burcu Yorumu

Yılın bu zamanında başladığınız yeni herhangi bir şey muhtemelen en iyisi için işe yarayacaktır. Ancak bugünün Merkür-Uranüs bağlantısı, hiçbir şeyi hafife almamanız gerektiği konusunda uyarıyor. Başkalarının amaçlarının sizinkiyle çelişebileceği gerçeğini gözden kaçırmayın.

Bizi Takip Edin