11 Aralık 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Ailenizin düşündüğü planlar sizi daha önce deneyimlemediğiniz alanlara, faaliyetlere veya alanlara götürebilir. Bu nedenle, herkesin ne söyleyeceğini dinleyeceksin ama bu teklifi çok ciddi bir şekilde düşünmek için kendi başına biraz zaman talep edeceksin.

Koç Burcu Yorumu

Şenlikli bir projeye dahil olmak niyetinde olmayabilirsiniz ama önemli bir rolü üstlenmeye en uygun kişi sizsiniz gibi görünüyor. İnsanların yardımınıza ihtiyacı var ve sadece biraz huzur bulmak için de olsa, istediklerini kabul edene kadar birer birer size yaklaşacaklar.

Boğa Burcu Yorumu

Katıldığınız etkinlikler ve faaliyetler yaratıcılık ve hayal gücü gerektirecektir. Sen de eksik olmayacaksın. Daha önce denediğiniz her şeyden çok farklı bir şey yapmak için bu şansı kullanın. Denemeden başarılı olup olamayacağınızı asla bilemezsiniz.

İkizler Burcu Yorumu

Son birkaç gün içinde çok şey başardınız ve geçen haftanın başarılarını kutlamanın zamanı geldi. Kendinizi hak ettiğiniz gibi özel bir şeyle şımartın. Arkadaşlar ekstra canlı ve şenlikli bir ruh hali içindedir. Onların önerileriyle birlikte gitmekten mutluluk duyacaksınız.

Aslan Burcu Yorumu

Başkalarını farklılıklarını çözmenin bir yolunu bulmaya teşvik etmeye kararlısınız. Son zamanlarda bir tartışmaya ikiden fazla kişi dahil olduysa, nasıl uzlaşmaya varılacağını tartışmak için bir toplantı düzenleyin. Bunun önümüzdeki haftalarda başınıza gelmesini istemezsiniz.

Başak Burcu Yorumu

Büyük umutlar beslediğiniz düzenlemeler, şimdilik hiçbir yere varamayacakmış gibi geliyor. Çalışmayan bir şeyle devam ederek zaman ve para harcıyorsunuz. Diğer insanlar bundan çoktan vazgeçtiler. Senin de yapma zamanın geldi.

Terazi Burcu Yorumu

Bir konuda kararını vermiş olabilirsin ama bugünün dolunayı tekrar düşünmen gerekeceğini gösteriyor. Ayrıntılara bir kez daha bakın ve bu sefer önyargılı sonuçlarınızla uyuşmayan gerçeklere ve rakamlara daha açık olun.

Akrep Burcu Yorumu

Maddi olarak iyi gidiyor olabilirsiniz ama en sevdiklerinize zaman ayırmayı unutmayın. Duygusal olarak en yakın olduğunuz kişilerden aldığınız koşulsuz sevginin yerini hiçbir para tutamaz. Ortaklara ve aile üyelerine ne kadar değer verdiğinizi bildirin.

Yay Burcu Yorumu

Çalıştığınız projede bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yükümlülüklerini yerine getirmesi için güvendiğiniz birinin hiç çaba göstermediğini merak etmekte haklı olabilirsiniz. Derinlerde, bir süredir bununla ilgileniyorsun ama başkalarında en iyiyi görmeye çalışıyorsun. Belki de bu yüzden bu kadar uzun süre yanlarına kaldılar.

Oğlak Burcu Yorumu

Yakında aileye yeni birini davet ediyor olabilirsiniz. Hane halkı sorunları tipik türden değildir. Bir ev arkadaşı evinizi yenilemek istiyor ve zamanlamanın tamamen yanlış olduğunu hissetseniz de, bu niyetinden konuşularak vazgeçilmesi pek olası değil.

Kova Burcu Yorumu

Bir partnerin veya yakınınızın sizden uzaklaşmaya başladığını hissediyorsunuz. Nasıl tepki vereceğiniz, bu ilişkinin sizin için ne anlama geldiğine bağlı olacaktır. Ayrıca bir gün demeye hazır olabilirsiniz veya onlarsız bir hayat hayal edemiyorsanız, onu değerli kılmak için daha fazla çaba gösterebilirsiniz.

Balık Burcu Yorumu

Çok koşturup, yorulacağınız bir gün. Yapacak çok şeyiniz varken çok yorgun hissettiğiniz için kendinize karşı sinirli hissedebilirsiniz. Asıl yapman gereken yardım istemek olduğunda, kendini her zamankinden daha fazla zorluyorsun.

Bizi Takip Edin