10 Ekim 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Otorite konumundaki birinin onun hakkında ne düşündüğünüzü bilmesine izin vermek cezbedici olabilir (çok fazla değil) ama bir veya iki saat sonra iyi hissettirse de bu kadar zıt olduğunuz için pişman olabilirsiniz. Kariyerinize zarar verebilecek şeyler söylemeyin.

Koç Burcu Yorumu

Bu hafta sonu burcunuzdaki dolunay sizi her zamankinden daha duygusal hale getirebilir, bu yüzden harekete geçmeden önce düşünün ve sonradan pişman olabileceğiniz şeyler söylememeye çalışın. Yaptığınız tuhaflıklar bazı insanları etkileyebilir, ancak diğerleri eğlenmeyecektir.

Boğa Burcu Yorumu

Bugün bu kadar mükemmeliyetçi olmamaya çalışın. Akıl gezegeni Merkür, güç gezegeni Plüton ile bağlantılıyken, bir konuda herkesten daha iyi olduğunuzu kanıtlamanız gerektiğini düşünebilirsiniz ama bu doğru değil. Robot değil insan olduğunu asla unutma!

İkizler Burcu Yorumu

Bu hafta sonu dünyaya ne kadar çok girerseniz, dünya sizi hayatta olmak için iyi hissettiren deneyimlerle o kadar çok ödüllendirecek. İnsanlarla bire bir iletişim kurarken elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, bu yüzden girişken olun ve yeni arkadaşlar edinin.

Aslan Burcu Yorumu

Başkalarının da fikirleri olduğunu kabul etmelisiniz ve bazen bu fikirler sizinkinin tam tersi olabilir. Bugün birisi sizinle aynı fikirde değilse, bu bir savaş ilanı gibi davranma çünkü bu gerçekten o kadar da ciddi bir sorun değil.

Başak Burcu Yorumu

Yöneticiniz Merkür, bugün güç gezegeni Plüton ile bağlantı kuruyor, bu nedenle tarzınızda biraz iddialı olabilirsiniz. Her halükârda işlerin sizin istediğiniz gibi yapıldığında ısrar edin, ancak kendi güçleri yokmuş gibi hissetmemeleri için başkalarına biraz boşluk bırakın.

Terazi Burcu Yorumu

Önümüzdeki 48 saat içinde diğer insanların size herhangi bir şekilde, şekil veya şekil dikte etmesine izin vermeyin. Gezegenler, bir kez karar vermelerine izin verilirse, her seferinde bunu yapmak isteyecekleri konusunda uyarıyorlar. En başından onlara karşı sert olun.

Akrep Burcu Yorumu

Birisi bu hafta sonu yapmak istemediğiniz şeyleri yapmaya sizi ikna etmeye çalışacak, ancak artık savunma önlemleri alabileceğinizi biliyorsunuz. Onlara yardım etmek için neden zaman ayıramayacağınız konusunda bir bahaneniz olsun. Yalan olabilir ama ne olmuş!

Yay Burcu Yorumu

Dolunayda ne söylediğine dikkat et, çünkü ağzın bir kez hareket etmeye başladığında bir sürü tuhaf ve harika şeyler çıkmasını engelleyemeyebilirsin. Güneşin altındaki her konuda bir fikre ihtiyacınız yok.

Oğlak Burcu Yorumu

Bir aile üyesi, bu hafta sonu çok küçük bir krizden büyük bir drama yapmakta ısrar edecek. Bu konuda ne yapabilirsiniz? Muhtemelen çok değil ama onların tuhaflıklarını ciddiye almamaya karar verebilirsiniz. Onlara kızmayın, onlara gülün.

Kova Burcu Yorumu

Bugün bir tür aşırı davranıştan kurtulabileceğinizi düşünebilirsiniz, ancak dikkatli olmalısınız çünkü çoğu insan affedecek olsa da çok önemli bir kişi olmayabilir. Fazlalıklarınızı en azından şimdilik makul seviyede tutun.

Balık Burcu Yorumu

Bugün herhangi bir hamle yapmadan önce, risklerin potansiyel ödüllere değip değmediğini kendinize sormalısınız. Bu, biraz geri çekilmenin ve diğer insanların koşmasına izin vermenin daha akıllıca olduğu durumlardan biri olabilir. Hatalarından ders alın.

Bizi Takip Edin