1 Kasım 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları, bugün geleceğe dair bir adım daha atarken dağın ötesinde hiç hesaba katmadığınız büyük bir kısmın olduğunu fark edeceksiniz. Pabik yapmayın ve karşınıza çıkan bu yeni duruma uyum sağlamaya çalışın. Bilinmeyene karşı verdiğini aşırı tepki sonuçların tamamen değişmesine neden olabilir.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, yol boyunca tüm adımlardan gerçekten zevk almadan yolun sonuna çok hızlı bir şekilde ulaşmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu, özellikle şu anda dahil olabileceğiniz herhangi bir proje veya romantik ortaklık söz konusu olduğunda sizleri zorlayacak. Yolculuğunuzun her bölümünün tadını çıkarmıyorsanız, belki de gitmeniz gereken yol bu değildir.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, bugün sevdiğiniz bir kişinin sizin hakkında söylediği sözleri duyacak ve kalbinizin kırıldığını hissedeceksiniz. Mevcut planlarınızı ve geleceği dair adımlarınızı sorguladığınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Planlarınıza devam etmeden önce biraz yalnız kalarak kendinizi sorgulayın.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugün hayatınız için önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Hayat çizdiği bir çizginin ardından adeta size meydan okuyor. Olduğunuz yerde kalıp aynı kişi olmaya devam mı edeceksiniz, yoksa akışla birlikte değişim yolunda yeni bir adım mı atacaksınız? Bugünkü çatışma kafanız ve kalbiniz arasında olacak.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları bugün kendinizde dahil olmak üzere çevrenizdeki insanların hareketlerini analiz etmemeye özen gösterin. Her hareketin altında anlma bulmaya çalışırsanız bir yere varamazsınız. Bu ilke duygularınız için de geçerlidir. Yolunuza çıkan her duygudan mantıklı bir anlam çıkarmaya çalışmadığınızdan emin olun. Duygular, deneyimlemeniz için oradadır. Kalbinizden akmalarına izin verin, kendinizi özgürleştirin.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçlar bugün belirsizlikler içinde olduğunuzu fark ederek kendinizi sorgulamaya başladığınız bir gün olacak. Özellikle iletişim kurma konusunda yaşadığınız problemleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi anlayabilmek adına iletişim kanallarına biraz daha yönelmelisiniz.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün her zamankinden daha gerçekçi bir şekilde olaylara yaklaşacaksınız. Romantik tavrınıza bir son verecek ve durumları kendi açınızdan değerlendirmeye başlayacaksınız. Duyguları ciddiye almadan önce kendinizi ve sevdiğiniz kişileri çözümlemek isteyeceksiniz.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün hayaller ve gerçekler arasında sıkıştığınız bir gün olacak. İşlerin gidişini takip etmeye çalışırken kendinizi bir labirentin içinde bulabilirsiniz. Vücudunuzun, zihninizin ve ruhunuzun her bölümünü meşgul etmeye çalışın. Büyük resme sahip olduğunuzu fark ettiğinizde sorununun çözümünü bulacaksınız.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün maddi ve manevi konuların iki yandan sizleri sıkıştırmaya başladığını hissettiğiniz bir gün olacak. Duygular ve düşüncelerin arasındaki bir gelgit yaşayacaksınız. Tüm konulara çok hızlı bir şekilde göz atmayın. Bilmecenin cevabı tam karşınızda. Nefesinizi toplamak için bir dakika durun ve aradığınız çözümleri bulacaksınız.

Oğlak Burcu Yorumu

Kariyer hedeflerinizi ilerletmenize yardımcı olabilecek insanlarla yakınlaşmak için elinizden gelen her türlü çabayı gösterin. Onları sadece hevesiniz ve hevesinizle etkilemeyin, onları büyük fikirlerinizle de etkileyin. Bu fikirlerden biri büyük bir profesyonel atılıma yol açabilir.

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün herkesten farklı olduğunuzu hissettiğiniz bir gün olacak. Grubun geri kalanı gibi düşünmüyorsanız kendinizi üzmeyin ve panik yapmayın. Kalabalığa katılarak çevrenizdekilere uyum göstermenin tam zamanı. Kendinizi düşünün ve durumların içinde aldığınız konumu değerlendirin.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, sözleriniz bugün diğer kişilerin kulağına keskin bir şekilde gelebilir. Bu yüzden kelimelerinizi seçerek kullanın ve karşınızdaki kişiye empati yapmaya özen gösterin. Gerçeği olduğu gibi kucaklayın ve kapılarınızı ona açın. Gerçeğin güvenli limanında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bizi Takip Edin