1 Ağustos 2022 Burç Yorumları


Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeç burçları,bugün aşka hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşadığınız bir gün olacak. Kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşabilir ve partnerinizle iletişim sorunları nedeniyle bir çıkmaza girdiğinizi hissedebilirsiniz. Derin bir nefes alın ve sorunları sevgiyle çözmek için romantik bir adım atın.

Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç burçları, bugün tamamen işsel konularınıza ve işlerinize yöneleceğiniz bir gün olacak. Kendinize zaman ayırarak bireysel durumlarınızı yoluna koymaya çalışacaksınız. Hayatınızda yeterince eğlenmediğinizi veya yaratıcılığınızın tüm potansiyelini kullanamadığınızı düşünüyorsanız, bu büyük bir değişiklik yapmak için iyi bir zaman olabilir. Yeni zorluklar üstlenmeye hazırsınız.

Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğa burçları, birkaç gün öncesinde yaşanan üzücü durumların etkisini henüz üzerinizden atmış değilsiniz. Özellikle karşınızdaki kişinin size bir hata yaptığını düşünüyorsanız bununla ilgili mutlaka iletişim kurmanız gerekir. Söz konusu kişi muhtemelen ne yaptığından veya ne söylediğinden habersizdir. Aranızdaki gergin atmosfere bir son verdiğinizde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler burçları, bugünün gezegensel konfigürasyonları, hayatınıza ve size en yakın insanlara daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşmanıza neden olacak. Son zamanlarda bencilce hareket ettiğinizi düşünüyorsanız sosyalleşerek sevdiklerinize biraz daha zaman ayırmayı deneyebilirsiniz.

Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslan burçları bugün tamamen yaratıcılık ve duygusal zekanın birbiriyle harmanlandığı bir gün olacak. İş ve kariyer konusunda önünüze çıkan fırsatları değerlendirerek gelişiminiz için cesaretli adımlar atabilirsiniz. Olağandışı fırsatlar için tetikte olun.

Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başak burçları bugün güne gergin bir ruh halinde başalyabilirsiniz. Özellikle hafta sonunda olmanıza rağmen iş ve kariyer kapısını ilgilendiren bir konu nedeniyle hiç beklemediğiniz bir şekilde gerilebilirsiniz. Herhangi bir tartışmadan kaçınmaya çalışın.

Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Terazi burçları, bugün tamamen duygularınızın etkili olduğu bir ruh halinde olacaksınız. Maddi şeylerden ziyade hayalleriniz ve hedeflerinizi düşünerek geçireceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Hayatınıza bambaşka bir açıdan bakacak ve gün sonunda başınızı yastığa koyduğunuzda bir şeyleri değiştirmek isteyeceksiniz.

Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrep burçları, bugün içgüdülerinizi takip edip risk almaya cesaret ederseniz cömertçe ödüllendirileceksiniz. Bugün dikkatinizin dağılmaması için elinizden geleni yapın. Kendinizi ayrıntılarda boğmak yerine büyük resme odaklanın. Büyük sorunlarla ilgilendiğinizde, küçüklerin kendileriyle ilgilendiğini göreceksiniz.

Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yay burçları, bugün haftalardır etkisini sürdüren gergin ruh halinizi üzerinizden atarak rahat bir nefes alabileceksiniz. Bir süredir mali durumunuz için endişeleniyor olabilirsiniz. Ancak maddi ve finansal konulardaki değişimler sayesinde kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Geçmişten gelen birtakım sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak burçları, bugün tamamen hayatınız için ciddi kararlar verdiğiniz bir gün olacak. Özellikle çevrenizdeki insanlara başka bir gözle bakacak ve kim gerçek olduğu konusunda bir sorgulama yaşayacaksınız. Hayatınızda bulunan gerçekdışı insanlar için yeterince zaman harcadınız. Şimdi onları daha fazla enerjinizi yok etmeden hayatınızdan çıkartmanın tam zamanı!

Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kova burçları, bugün yaratıcılığınızın zirvede olduğu bir gün olacak. Günlük hayat aktivitelerinizin sorumluluklarını yerine getirerek yeni projeler için adım atmak isteyebilirsiniz. Yeni projeleri denemekten korkmayın. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek için sunulan fırsatları değerlendirin.

Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balık burçları, bu kafanızın içinde her zamankinden daha fazla soru olduğunu fark edeceksiniz. Bu soruların bazılarının önemsiz olduğunu göreceksiniz. Her şey günün sonunda yerli yerine oturacak ve siz derin bir nefes alacaksınız.

Bizi Takip Edin