AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR? Biyografisi

BAHT OYUNU DİZİSİNİN BORASI AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?
Kanal D’de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler’in konukları arasında yer alan Aytaç Şaşmaz’ın hayatı herkes tarafından merak konusu oldu. Aytaç Şaşmaz kimdir ve nerelidir soruları araştırılmaya başlandı.  Televizyon ekranlarının son dönemdeki yıldızlarından olan ünlü ismin oynadığı filmler ve diziler hangileri? Kardeşi ve sevgilisi kim gibi soruları için sizler için araştırarak bir yazı derledik…
En son Baht Oyunu dizisinde oynayan Aytaç Şaşmaz 4 Ağustos 1998 yılında Manisa’da doğdu.  Kendisi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi romantik komedi oyuncu ödülünü kazandı.  Televizyon ekranlarında 2017 yılında Söz dizisiyle yer almaya başlayan genç ve yakışıklı oyuncu kariyerindeki en parlak noktaya Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi Baht Oyunu dizisiyle ulaştı. Bu dizide deneyimli Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen gibi isimlerle birlikte yer alan Aytaç Şaşmaz Bora isimli karakteri canlandırdı.  Bu dizi ise İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekildi.
AYTAÇ ŞAŞMAZ’IN SEVGİLİ
Yakışıklı oyuncu son dönemlerde Baht Oyunu dizisinde birlikte rol aldığı Cemre Baysel ile birlikte…
AYTAÇ ŞAŞMAZ HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE YER ALDI?
Aytaç Şaşmaz 2017 ile 2019 yılları arasında Star TV’deki Söz dizisinde Feyzullah Altıparmak rolünü canlandırdı. Bu dizide ünlü oyuncu yardımcı oyuncu oldu.  2019 ile 2021 yılları arasında ise Kanal D’de yer alan Hekimoğlu dizisinde Emre Acar karakteriyle başrolde yer aldı. Kariyerinin zirve noktası olan ve 2021 yılında yayınlanmaya başlayan Baht Oyunu dizisinde Bora Doğruöz karakteriyle başrolde yer alan Aytaç Şaşmaz adından sinema filmleriyle de söz ettirdi.
2017 yılında Kötü Çocuk filmindeki Ömer karakteriyle sinema sektörüne giren Aytaç Şaşmaz 2020’deki Aşk Tesadüfleri Sever 2 adlı filmdeki Niko karakteriyle gönülleri fethetti. 2022 yılında da İlk Göktürk’te İstemi Yagbu rolüyle başrolde yer aldı. 
GÜZEL OYUNCU CEMRE BAYSEL’İN BOYU VE KİLOSU KAÇ?
CEMRE BAYSEL    
Güzel oyuncu Cemre Baysel son dönemde oldukça merak ediliyor. Baht Oyunu dizisinde yer alan Cemre Baysel kaç kilo ve kaç boyunda soruları en çok arananlar arasında.  En son oynadığı dizide Ada isimli karakteri canlandıran Cemre Baysel nereli ve hangi film ve dizilerde yer aldı sorularına cevap verebilmek için bir haber derledik.
Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan Cemre Baysel 5 Şubat 1999 yılında İzmir’de doğdu.  Daha önce Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterini canlandıran Cemre Baysel Ege Üniversitesi Resim Bölümü’nde eğitim gördü. 166 cm boyunca olan güzel İzmirli oyuncu 55 kilo ve Kova burcu.
İlk oyunculuk deneyimine 2014 yılındaki Yeşil Deniz Dizisi ile 2014 yılında başlayan Cemre Baysel Ardından İsimsizler dizisinde yer aldı.  TRT’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterini canlandıran oyuncu son olarak Baht Oyunu dizisinde Ada karakterine hayat vermiştir. 
CEMRE BAYSEL’İN SEVGİLİSİ KİM?
Güzel oyuncu Cemre Baysel son dönemde Baht Oyunu dizisindeki rol arkadaşı Aytaç Şaşmaz ile birlikte anılıyor…
CEMRE BAYSEL HANGİ YAPIMLARDA YER ALDI?
Kariyerine hızlı bir giriş yapan Cemre Baysel adından oldukça söz ettiren dizilerde yer aldı. İşte Cemre Baysel’in yer aldığı o diziler:
Yeşil Deniz
İsimsizler

Payitaht Abdülhamid
Elimi Bırakma
Son Yanım
Baht Oyunu

MARAŞLI DİZİSİNDEKİ BURAK DENİZ’İN HAYATI
ATV’nin takip edilen dizisi Maraşlı’da başrölü canlandıran Burak Deniz’in hayatı merak ediliyor. Başarılı oyuncu Burak Deniz birçok projede yer alarak adından söz ettirmeyi başardı. Televizyonun son dönemde parlayan yıldızlarından olan Burak Deniz’in hayatını bu haberimizde mercek altına aldık. Sizler için Burak Deniz nereli ve kaç yaşında gibi soruları araştırdık. İşte Maraşlı Dizisi’nin başarılı oyuncusunun hayatı ve rol aldığı yapımlar….
17 Şubat 1991 yılında İstanbul’da doğan Burak Deniz İzmit’te büyüdü. Ardından da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü okudu.  Lise yıllarında gittiği İstanbul’da oyunculuk atölyesinde Cast Direktörü Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilen yakışıklı oyuncu kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. İlk oyunculuk deneyimine 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisiyle başlayan Burak Deniz sırasıyla Sultan (2012), Kaçak (2013), Medcezir (2014), Tatlı Küçük Yalancılar (2015), Gecenin Kraliçesi (2016), Aşk Laftan Anlamaz (2016) ve Bizim Hikaye (2017) dizilerinde rol aldı.  Başarılı oyuncu dizilerin yanında sinema filmi Arada’da canlandırdığı punkçı genç rolüyle oldukça beğenildi.  Arada filmi ise 2018 yılında Mu Tunç yönetmenliğinde vizyona girmişti.
BURAK DENİZ’İN ROL ALDIĞI YAPIMLAR VE OYNADIĞI ROLLER
2011 - Kolej Günlüğü - Onur - Başrol
2012 - Sultan - Tarık
2013 - Kaçak - Burak Topçuoğlu
2015 - Medcezir - Aras
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar - Toprak Kaynak
2016 - Gecenin Kraliçesi - Mert
2016-2017 - Aşk Laftan Anlamaz - Murat Sarsılmaz - Başrol
2017-2019 - Bizim Hikaye - Savaş / Bariş Aktan - Başrol
2021 - Maraşlı - Maraşlı / Celal Kün - Başrol

İnternet dizisi:

2020 - Yarım Kalan Aşklar - Ozan / Mehmet Kadir Bilmez - Başrol

Sinema filmi: 2018 - Arada - Ozan - Başrol


Bizi Takip Edin